.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Фен
    Град
    У Нас!

Как да постъпя?

Ми вече почти 7 месеца съм с приятелката си,сичко върви като по вода и много се обичаме.Обаче има едно нейно старо гадже,пълен олигар,който непрестанно в училище я тормози,пада и на колене да я умолява разни работи,тва онва,не я оставя на мира по коридорите и такива гадости.Та въпроса ми е как да постъпя,дали да го пребия в двора на училище,което значи,че веднага ще ме изключат,щото съм от проблемните ученици,или да го оставя да продължава така,щото и на нея и е неприятно и незнам,не ми се щеше да правя някоя глупост,ама май няма начин..

Guest
    Пребий го извън двора?

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Да пребй го не в даскало.....некаде другаде
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    А защо просто не поговорите?
    Култура и дебат требе от време на време....
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на koalka
    Защо трябва да е в даскало и в двора?Най-добре извън училище.По принцип проблемите не е добре да се решават така,ама тоя си проси боя и е толкова тъп,че не може да съобрази,че тя си има приятел,който може да му направи нещо.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Мъжка постъпка - първо го предупреди съвсем нормално и любезно.
    Ако не разбира от дума (твоята, а не тази на приятелката ти) тогава вече можеш да вземеш по-драстични мерки.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Защо трябва да е в даскало и в двора?Най-добре извън училище.По принцип проблемите не е добре да се решават така,ама тоя си проси боя и е толкова тъп,че не може да съобрази,че тя си има приятел,който може да му направи нещо.
    saglasna sam
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Извън двора ... Як тупаник ... и сички ше са щастливи даже и той
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от doky
    Ми вече почти 7 месеца съм с приятелката си,сичко върви като по вода и много се обичаме.Обаче има едно нейно старо гадже,пълен олигар,който непрестанно в училище я тормози,пада и на колене да я умолява разни работи,тва онва,не я оставя на мира по коридорите и такива гадости.Та въпроса ми е как да постъпя,дали да го пребия в двора на училище,което значи,че веднага ще ме изключат,щото съм от проблемните ученици,или да го оставя да продължава така,щото и на нея и е неприятно и незнам,не ми се щеше да правя някоя глупост,ама май няма начин..

Първо се опитай да поговориш с него нали така и така но после ако не стане.....фък енд сък!

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Правелно го каза не винаги трабва да постъпваме слски със бой и такива циркове.

според мен първо трябва да се опиташ да поговориш с този, а ако това не подейства,ами тогава як бой, но извън училище

syglasna sym s Crafter pyrvo govori s nego ako ne ti shvane nameka..da mu misli
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от {SwEeT_anGeL_F}
    syglasna sym s Crafter pyrvo govori s nego ako ne ti shvane nameka..da mu misli
    Не е зле и с директорката да поговориш щото се пак ако го утрипаш ше си го земеш и ти.. по добре след даскало или някъде away from school..

trqbva tq da se opravi s nego.mnogo 6te i e trudno no samo tq trqbva da go napravi.ti ne si sazdavai problemi.ako iska6 i pomogni kato ovori6 s nego no ne i da go prebiva6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    Бе я ти първо се научи да пишеш грамотно и после разправяй как не трябва да се постъпва селски.

По темата... бой му е майката, но по-далече от училище.

виж сега и аз съм на мнение че 1во трябва да говориш с него самоче като говорите му изясни че ако не престане ще му се случи случка после да не му дойде изневиделица
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

Abe ako 4ovekyt znae kvo da govori,kvo to4no da kaje v takava situaciq i da vsqva respekt togava 4estno da ti kaja nqma da se stiga do boi ot opit go kazvam
    skype-Vanq

Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?

Guest
    Да го пребиеш?Ами ако той те пребие а?Ти за какъв се мислиш?Отдкъде знаеш,че няма да се окаже по-як от тебе и да ти думне няколко в тиквата?Голям мъж,ще бие

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от k-3
    Бе я ти първо се научи да пишеш грамотно и после разправяй как не трябва да се постъпва селски.

По темата... бой му е майката, но по-далече от училище.
    Добре ве палячо тогава дай да се бием да се правим на тежкари а ? и на рамбовци аре стига.... филми

п.п. БХ ми е че съм направил 1-2-5 грешки не съм във час по БЕЛ чат ли си ? Пък и съм ги минал тея работи. Не пиша на президента нали ? Пиша у някъв форум ареееееееее завъртай

Guest
    Golemi ste oligofreni... kato pravi problemi oivate pri direktorkata, puk tq 6te go predupredi, 6te govori s roditelite mu i ako produljava 6te go izklu4i...

Фен
    Град
    У Нас!
    Аха,разбирам,че според някой трябва да говоря първо с него,ама тва надали ще има ефект.Докато сме заедно,той идва при нея и я пита дали мойе да я носи,да я прегръща,и такива простотии,тва сичко в училище става.Аз секи път тръгвам да го бия,ама тя ме спира,супер нагло същество е тва,а на всичкото отгоре са в една смяна.А след училище е малко трудно.щото е на общежития тоя педерас.Абе кофти ситуация е,последния път прио такава ситуация 1 седмица чистих в училище за да не ме изключат,а съм последна година и сега няма да ми простят.Ама от друга страна най-важно е оня да не я притенсява повече,за тва се колебая.

Голям фен Аватара на I_ve7o
    prebii go izvyn y4ili6te....nikoi ne moje da te izkly4i 6tom e izvyn y4ili6te...

Guest

Re: Как да постъпя?

Цитирай Първоначално написано от doky
    не е нужно да го биеш, или поне не пред хора... хващаш го в кенефа, един два шамара придрожени с няколко мили думи и забравяш за случея

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе извън даскалото му набии един хубав бой да те запомни...и да стой дале4 от приятелката ти
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    У Нас!
    най-вероятно така и ще стане,щото е отвратително тва,не мога да го търпя повече.Някав нещастник постоянно да се навърта и да притеснява приятелката ми,е няма ли и вие да постъпите по същия начин,да го пребиете тоя.Даже и паднал на колене и я питал що не му говори,тя се крие от него постоянно,даже мен ем боли зарад нея,че трябва да търпи това.Така че след някой друг ден ще ви разправям какво е станало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си