- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя?
Ми вече почти 7 месеца съм с приятелката си,сичко върви като по вода и много се обичаме.Обаче има едно нейно старо гадже,пълен олигар,който непрестанно в училище я тормози,пада и на колене да я умолява разни работи,тва онва,не я оставя на мира по коридорите и такива гадости.Та въпроса ми е как да постъпя,дали да го пребия в двора на училище,което значи,че веднага ще ме изключат,щото съм от проблемните ученици,или да го оставя да продължава така,щото и на нея и е неприятно и незнам,не ми се щеше да правя някоя глупост,ама май няма начин..
Пребий го извън двора?
Да пребй го не в даскало.....некаде другаде
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
А защо просто не поговорите?
Култура и дебат требе от време на време....
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Защо трябва да е в даскало и в двора?Най-добре извън училище.По принцип проблемите не е добре да се решават така,ама тоя си проси боя и е толкова тъп,че не може да съобрази,че тя си има приятел,който може да му направи нещо.
Мъжка постъпка - първо го предупреди съвсем нормално и любезно.
Ако не разбира от дума (твоята, а не тази на приятелката ти) тогава вече можеш да вземеш по-драстични мерки.
He who runs with aggression walks with no dignity
Извън двора ... Як тупаник ... и сички ше са щастливидаже и той
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Първоначално написано от doky
Първо се опитай да поговориш с него нали така и така но после ако не стане.....фък енд сък!
Правелно го каза не винаги трабва да постъпваме слски със бой и такива циркове.Първоначално написано от bungle
![]()
според мен първо трябва да се опиташ да поговориш с този, а ако това не подейства,ами тогава як бой, но извън училище
syglasna sym s Crafterpyrvo govori s nego ako ne ti shvane nameka..da mu misli
![]()
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***
Не е зле и с директорката да поговориш щото се пак ако го утрипаш ше си го земеш и ти.. по добре след даскало или някъде away from school..Първоначално написано от {SwEeT_anGeL_F}
trqbva tq da se opravi s nego.mnogo 6te i e trudno no samo tq trqbva da go napravi.ti ne si sazdavai problemi.ako iska6 i pomogni kato ovori6 s nego no ne i da go prebiva6
Бе я ти първо се научи да пишеш грамотно и после разправяй как не трябва да се постъпва селски.Първоначално написано от k-3
![]()
По темата... бой му е майката, но по-далече от училище.
виж сега и аз съм на мнение че 1во трябва да говориш с него самоче като говорите му изясни че ако не престане ще му се случи случка после да не му дойде изневиделица![]()
Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!
Abe ako 4ovekyt znae kvo da govori,kvo to4no da kaje v takava situaciq i da vsqva respekt togava 4estno da ti kaja nqma da se stiga do boiot opit go kazvam
skype-Vanq
Kak!?Nima liubovta ima ne6to ob6to s uma!?
Да го пребиеш?Ами ако той те пребие а?Ти за какъв се мислиш?Отдкъде знаеш,че няма да се окаже по-як от тебе и да ти думне няколко в тиквата?Голям мъж,ще бие![]()
Добре ве палячо тогава дай да се бием да се правим на тежкари а ? и на рамбовци аре стига.... филмиПървоначално написано от Анонимко
п.п. БХ ми е че съм направил 1-2-5 грешки не съм във час по БЕЛ чат ли си ? Пък и съм ги минал тея работи. Не пиша на президента нали ? Пиша у някъв форум ареееееееее завъртай![]()
Golemi ste oligofreni... kato pravi problemi oivate pri direktorkata, puk tq 6te go predupredi, 6te govori s roditelite mu i ako produljava 6te go izklu4i...
Аха,разбирам,че според някой трябва да говоря първо с него,ама тва надали ще има ефект.Докато сме заедно,той идва при нея и я пита дали мойе да я носи,да я прегръща,и такива простотии,тва сичко в училище става.Аз секи път тръгвам да го бия,ама тя ме спира,супер нагло същество е тва,а на всичкото отгоре са в една смяна.А след училище е малко трудно.щото е на общежития тоя педерас.Абе кофти ситуация е,последния път прио такава ситуация 1 седмица чистих в училище за да не ме изключат,а съм последна година и сега няма да ми простят.Ама от друга страна най-важно е оня да не я притенсява повече,за тва се колебая.
prebii go izvyn y4ili6te....nikoi ne moje da te izkly4i 6tom e izvyn y4ili6te...
не е нужно да го биеш, или поне не пред хора... хващаш го в кенефа, един два шамара придрожени с няколко мили думи и забравяш за случеяПървоначално написано от doky
![]()
а бе извън даскалото му набии един хубав бой да те запомни...и да стой дале4 от приятелката ти![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
най-вероятно така и ще стане,щото е отвратително тва,не мога да го търпя повече.Някав нещастник постоянно да се навърта и да притеснява приятелката ми,е няма ли и вие да постъпите по същия начин,да го пребиете тоя.Даже и паднал на колене и я питал що не му говори,тя се крие от него постоянно,даже мен ем боли зарад нея,че трябва да търпи това.Така че след някой друг ден ще ви разправям какво е станало![]()