- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доказателства за любовта ви
Хора наскоро получих един много интересен въпрос от един мой познат който си изпатил с последното гадже което му казало : Ти не доказваш любовта си. И Той ме попита Братле как доказваш любовта си. разказах му най-общо за какво става въпрос според мен . Оттогава нещо ме човърка вътре в мен да пусна тая тема. та ...
Как доказвате на гаджето си че го обичате ? И не искам отговори как го показватеГовориме за това какво правите за да го усети половинката си отвътре без да сте го казали
![]()
~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
for info skype acc : em4osexy
Това е вярно ,че любовта се доказва ,а не показва.Такива целувки и изрази от сорта на "колко много те обичам" нищо не доказват.Това да се жертваш за любимия човек и да правиш така ,че той да е доволен без да чакаш нещо в замяна - това е любов!
"Любов е да раздаваш на всекиго без жал и мигом да забравяш кому какво си дал!"
Това при мен важи с пълна сила.
Mi kazvash i po chesto obicham te,i nai veche nosish i v nai neochakvaniq moment za neq nqkakf podarak(ne e nujno da e neshto mnogo skupa neshto malko),koito tq ne go e ochakvala i efecta e neveroqten,naprao sichki momicheta se raztichat,prosto trqbva po chesto da ima iznenadi i lubovta se razchupva i ne stava ednoobrazna tupa i t.n.t,trqq da podurjate oganq,a dumata "obicham te" i "podaracite" sa durvata koito podurjat vinagi ogunq da gori silni i silno
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Глупости-това "обичам те" може да е казано просто така,а подаръците не доказват нищо. доказателството за любов е да се жертваш за любимия,да си съпричастен с болките и радостите му,да го възприемаш такъв,какъвто е,да си готов да го защитиш с риск да нараниш себе си,да правиш копромиси за него,да гледаш не това,което е добро за теб,а това кое е добро за двамата.
-да ти пука за него, ама наистина!!!
-да правиш жертви, без да си мислиш нещо от сорта на "аз сега тей направих,сега той трябва да....", т.е. да не очаваш нищо в замяна...
-да му помагаш, когато виждаш, че има нужда...
-може би да го подкрепяш, в същото време и да му споделяш, т.е. той да вижда, че го имаш за скъп човек, а не само за гадже![]()
Да докажеш любовта си - да измиеш чиниите, а тя да ти направи орална любов.
He who runs with aggression walks with no dignity
neobichash da ti kazvat "obicham te" i da poluchavash podaraci?padash si po sado-mazo?Първоначално написано от krem4et0
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Освен с думите "обичам те",които му ги казвам всеки ден по незнам колко пъти,му го и показвам.В смисъл...целувките навсякъде,влюбеният поглед,и двамата правим всичко възможно,за да сме заедно.Знаем,че аз съм най-важната за него,както и той за мен.
Първоначално написано от sineoka_kukla
![]()
Първоначално написано от xOtkiSsSs
какво значи да му докажеш любовта си... или пък да се жертваш за някого?това като го чуя и си представям нещо наистина голямо.. а всъщност на 15-16 години едва ли ти е по силите и във възможностите да направиш нещо наистина значимо.. или поне е рядкост
![]()
все пак не сме постигнали кой знае какво и не разполагаме с неограничена власт, че да можем да сторим какво ли не![]()
е да, хубаво е да изразяваш любовта си, да му правиш подаръци, да му говориш красиви неща, да му помагаш, когато има проблеми, но за мен това е много далеч от представата за истинска жертване мисля, че на тази възраст някой има възможността да извърши нещо такова, дори и да му се иска
какво толкова сме постигнали за тези нищожни 16 годинки, че да го пожертваме?![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мисля че,когато обичаш винаги намираш начин да докажеш и да показваш по всевъзможни начини,че обичаш гаджето си..Дори и от най-малката усмивка може да се разбере,колко много обичаш някого и колко държиш на него...Не е нужно да казваме "Бих дал/дала живота си за него/нея"...Защото това е глупаво,а и не е във властта ни да отнемаме живот....дори и нашия собствен.Според мен ако наистина има любов-тя ще се усети и от най-малкия жест,от най-малката целувка..не е нужно да се правят чудеса и магии,защото според мен от любовта,по-голяма магия няма!![]()
П.С съгласна съм също и с valantain_love :P
f@nt@zi@
почти всички казае"да се жертваш за него"!какво имате в предвид защото аз не смятам че да правиш известни компромиси може да бъде жертва!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
За мен секса например в една връзка не е най важното...той идва сам според това до колко вяра може да си имат влюбените...аз доказвам любовта си чрез постъпките искренноста си принципите които полагам в една връзка доверието и това да бъда себе си....
Първоначално написано от Reich_06
Е няма да се хврълям от блок....жертва например като по добре аз да страдам от колкото тя .....ама да ти кажа не е оферта за мене...за кво е нужно изобщо да има нещо такова като може всичко да си е наред....вярно неможе една връзка без караници и спорове от време на време и не мисля че нещо такова може да е причина за жертви или най млакото за раздяла....