.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Доказателства за любовта ви

Хора наскоро получих един много интересен въпрос от един мой познат който си изпатил с последното гадже което му казало : Ти не доказваш любовта си. И Той ме попита Братле как доказваш любовта си. разказах му най-общо за какво става въпрос според мен . Оттогава нещо ме човърка вътре в мен да пусна тая тема. та ...
    Как доказвате на гаджето си че го обичате ? И не искам отговори как го показвате Говориме за това какво правите за да го усети половинката си отвътре без да сте го казали
    ~w1th0uT*m0r3*L1eS~ [-=TeAm=-]
    for info skype acc : em4osexy

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Това е вярно ,че любовта се доказва ,а не показва.Такива целувки и изрази от сорта на "колко много те обичам" нищо не доказват.Това да се жертваш за любимия човек и да правиш така ,че той да е доволен без да чакаш нещо в замяна - това е любов!
    "Любов е да раздаваш на всекиго без жал и мигом да забравяш кому какво си дал!"
    Това при мен важи с пълна сила.

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Mi kazvash i po chesto obicham te,i nai veche nosish i v nai neochakvaniq moment za neq nqkakf podarak(ne e nujno da e neshto mnogo skupa neshto malko),koito tq ne go e ochakvala i efecta e neveroqten,naprao sichki momicheta se raztichat ,prosto trqbva po chesto da ima iznenadi i lubovta se razchupva i ne stava ednoobrazna tupa i t.n.t,trqq da podurjate oganq,a dumata "obicham te" i "podaracite" sa durvata koito podurjat vinagi ogunq da gori silni i silno

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Глупости-това "обичам те" може да е казано просто така,а подаръците не доказват нищо. доказателството за любов е да се жертваш за любимия,да си съпричастен с болките и радостите му,да го възприемаш такъв,какъвто е,да си готов да го защитиш с риск да нараниш себе си,да правиш копромиси за него,да гледаш не това,което е добро за теб,а това кое е добро за двамата.

Супер фен
    -да ти пука за него, ама наистина!!!
    -да правиш жертви, без да си мислиш нещо от сорта на "аз сега тей направих,сега той трябва да....", т.е. да не очаваш нищо в замяна...
    -да му помагаш, когато виждаш, че има нужда...
    -може би да го подкрепяш, в същото време и да му споделяш, т.е. той да вижда, че го имаш за скъп човек, а не само за гадже

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Да докажеш любовта си - да измиеш чиниите, а тя да ти направи орална любов.
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен
    Град
    Извън границите
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Глупости-това "обичам те" може да е казано просто така,а подаръците не доказват нищо. доказателството за любов е да се жертваш за любимия,да си съпричастен с болките и радостите му,да го възприемаш такъв,какъвто е,да си готов да го защитиш с риск да нараниш себе си,да правиш копромиси за него,да гледаш не това,което е добро за теб,а това кое е добро за двамата.
    neobichash da ti kazvat "obicham te" i da poluchavash podaraci?padash si po sado-mazo?

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Мега фен Аватара на koalka
    Освен с думите "обичам те",които му ги казвам всеки ден по незнам колко пъти,му го и показвам.В смисъл...целувките навсякъде,влюбеният поглед,и двамата правим всичко възможно,за да сме заедно.Знаем,че аз съм най-важната за него,както и той за мен.

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    -да правиш жертви, без да си мислиш нещо от сорта на "аз сега тей направих,сега той трябва да....", т.е. да не очаваш нищо в замяна...
    -може би да го подкрепяш, в същото време и да му споделяш, т.е. той да вижда, че го имаш за скъп човек, а не само за гадже

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от xOtkiSsSs
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla

Голям фен
    lubovta naistina triqbva da se dokazva,a ne da se pokazva.triqbva naistina da si gotov da napravi6 vsi4ko za 4oveka koito obi4a6.triqbva da darji6 na nego i da mu spodelq6
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    какво значи да му докажеш любовта си... или пък да се жертваш за някого? това като го чуя и си представям нещо наистина голямо.. а всъщност на 15-16 години едва ли ти е по силите и във възможностите да направиш нещо наистина значимо.. или поне е рядкост
    все пак не сме постигнали кой знае какво и не разполагаме с неограничена власт, че да можем да сторим какво ли не

е да, хубаво е да изразяваш любовта си, да му правиш подаръци, да му говориш красиви неща, да му помагаш, когато има проблеми, но за мен това е много далеч от представата за истинска жертва не мисля, че на тази възраст някой има възможността да извърши нещо такова, дори и да му се иска
    какво толкова сме постигнали за тези нищожни 16 годинки, че да го пожертваме?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Мисля че,когато обичаш винаги намираш начин да докажеш и да показваш по всевъзможни начини,че обичаш гаджето си..Дори и от най-малката усмивка може да се разбере,колко много обичаш някого и колко държиш на него...Не е нужно да казваме "Бих дал/дала живота си за него/нея"...Защото това е глупаво,а и не е във властта ни да отнемаме живот....дори и нашия собствен.Според мен ако наистина има любов-тя ще се усети и от най-малкия жест,от най-малката целувка..не е нужно да се правят чудеса и магии,защото според мен от любовта,по-голяма магия няма!

П.С съгласна съм също и с valantain_love :P
    f@nt@zi@

Фен
    Град
    София
    почти всички казае"да се жертваш за него"!какво имате в предвид защото аз не смятам че да правиш известни компромиси може да бъде жертва!
    Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    За мен секса например в една връзка не е най важното...той идва сам според това до колко вяра може да си имат влюбените...аз доказвам любовта си чрез постъпките искренноста си принципите които полагам в една връзка доверието и това да бъда себе си....

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от Reich_06
    почти всички казае"да се жертваш за него"!какво имате в предвид защото аз не смятам че да правиш известни компромиси може да бъде жертва!

Е няма да се хврълям от блок....жертва например като по добре аз да страдам от колкото тя .....ама да ти кажа не е оферта за мене...за кво е нужно изобщо да има нещо такова като може всичко да си е наред....вярно неможе една връзка без караници и спорове от време на време и не мисля че нещо такова може да е причина за жертви или най млакото за раздяла....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си