Е добре момичета и момчета, изчетох какви ли не теми за някакви свалки, вярно, че е строго идентично по какъв начин сваляш и с това съм напълно сългласен. Но все пак не се отбелязват ситуациите. Както знаете.. широк свят, много хора, различни характери. Просто ми дойде на акъла нещо. Доста от моята компания имат проблем с гаджетата си и просто не знам как да ги окуража, те просто не приемат. Вярно, не ги харесват много момичета, но предполагам, че при първата желаеща ще се вкопчат като катерица за лешник Просто не знам какво да им кажа.. Просто искам да поставя такава ситуация. Излизате към 6 момчета и 5 момичета на кафе много често. Две от момчетата харестват две от момичетата, но не искат да препдриемат някаква стъпка, просто защото се страхуват да не бъдат отрязани. Чудят се по какъв начин да се обеснят в любов, но искат ако им бъде отказано по нататъшно развитие на отношенията, да си запазят и достойнството, и приятелството, просто искат опита им да е по-сигурен. Самият аз имам гадже в момента, но просто каквото и да им говоря, те не приемат. Според вас как трябва да постъпят?