.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Trikove v seksa

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna

Trikove v seksa

Momicheta kajete koi e nai-dobriq trik koito prilagate v seksa....kakvo kara mujete da poludqvat...neshto koeto samo vie si pravite i znaete.
    moje i momchetata da pishat...te da kajat kakvo nai-mnogo obichat da im se pravi

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    като се замисля.. знам ли правя доста неща за да доставя удоволствие на партниора си и секи път различни..според зависи в какво настроение съм..
    жартиери..шампанско...целуф ици кадето обича :О
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ninsy
    като се замисля.. знам ли правя доста неща за да доставя удоволствие на партниора си и секи път различни..според зависи в какво настроение съм..
    жартиери..шампанско...целуф ици кадето обича :О
    ще ми станеш ли гадже?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Emi az li4no kato pravime seks i toi zaburzva i yse6tam 4e 6e svur6i i izvednuj go spiram i se otdrupvam i kato go ostavia pak da vleze napravo se poburkvaaaaa! :P

Re: Trikove v seksa

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Momicheta kajete koi e nai-dobriq trik koito prilagate v seksa....kakvo kara mujete da poludqvat...neshto koeto samo vie si pravite i znaete.
    moje i momchetata da pishat...te da kajat kakvo nai-mnogo obichat da im se pravi
    Качвам се от горе. Клякам върху пениса, като постепенно му се нанизвам въртейки ханша си с движения тип 8 (известно още като осморки). Забързвам и забавям ритъма на движенията, пристягам и го отпускам с мускулчетата. Същото става и върху диван или на седалката на кола да речем, тогава съм седнала в него, той е проникнал по-дълбоко в мен и правя по-бавни и ритмични осморки.
    Добри партньори при тоя трик свършваме едновременно и е много хубава еуфория. :P

sex_man
    Guest
    a pri mene raznoobrazieto v sexa se iz4erpva s tova dali 6te si nabiq 4ikiata s dqsnata ili s lqvata ryka... no vseki put mi haresva

Цитирай Първоначално написано от sex_man
    a pri mene raznoobrazieto v sexa se iz4erpva s tova dali 6te si nabiq 4ikiata s dqsnata ili s lqvata ryka... no vseki put mi haresva

коя от двете е по-готина, по-мила с теб и по-изпълнителна? разкажи ни повече

Guest

Re: Trikove v seksa

Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Качвам се от горе. Клякам върху пениса, като постепенно му се нанизвам въртейки ханша си с движения тип 8 (известно още като осморки). Забързвам и забавям ритъма на движенията, пристягам и го отпускам с мускулчетата. Същото става и върху диван или на седалката на кола да речем, тогава съм седнала в него, той е проникнал по-дълбоко в мен и правя по-бавни и ритмични осморки.
    Добри партньори при тоя трик свършваме едновременно и е много хубава еуфория. :P
    shte mi stanesh li gadje

sex_man
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка

коя от двете е по-готина, по-мила с теб и по-изпълнителна? разкажи ни повече
    ami baby kato cqlo dqsnata e po mila i po izpalnitelna za6toto me gali po nejno... no ot druga strana s lqvata e nqkak si po nestandartno a i svyr6vam mnogo po-bavno v koeto sy6to si ima nqkaf 4ar... zna4 po vaprosa dali bavniq ili byrziq sex e po hubav si zavisi ot nastroenieto - kogato sym na zor davam s dqsnata a kogato iskam ne6to po romanti4no davam i sdvete zaedno ))

a ti gotina macka s koq ryka predpo4ita6?

a ti gotina macka s koq ryka predpo4ita6?
    с левия показалец на дясната ръка

sex_man
    Guest
    eee ti syvsem si se obarkala! az sys mnogo jeni sym si govoril po temata i da ti kaja nikoq ne e dovolna ot leviq pokazalec na dqsnata ryka... nai dobre probvai s dqsnoto kutrence na leviq krak
    P.S.
    az kato malyk (14-15) bqh ninja i mojeh tolkva mnogo da se pregyvam 4e sam da si go lapam i be6e strahotno - po qko e ot rycete i prys4etata

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    eee ti syvsem si se obarkala! az sys mnogo jeni sym si govoril po temata i da ti kaja nikoq ne e dovolna ot leviq pokazalec na dqsnata ryka... nai dobre probvai s dqsnoto kutrence na leviq krak
    P.S.
    az kato malyk (14-15) bqh ninja i mojeh tolkva mnogo da se pregyvam 4e sam da si go lapam i be6e strahotno - po qko e ot rycete i prys4etata
    a veche kato po-golqm ne ti li go lapat kaki,mi samo s lili i desi si obshtuvash?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    po ubavo ot svirkata nema xaxa :P
    machoka
    Администратор

провери си в собствения гащник.

Град
    plovdiv
    определено жартиери и готина свирка биха сваршили доста добра работа
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми