.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Re: Без презерватив?

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Та в тая течност има вероятност да има сперматозоиди.
    Аааахаха, "има вероятност да има"!! (всъщност винаги има, просто концентрацията е значително по-ниска)

*cough cough* Както и да е.. готина мацка: сега ще ти кажа каква е причината. Причината е, че не знам да има хомеопатични противозачатъчни (ако има - поправи ме), а не искам приятелката ми да се тъпче с химии, когато това не е необходимо. Това в общия случай. В по-специални - има много терапии, лечения и не знам още какви терминологии, които не позволяват приемането на мента или шоколад, за подобни хапове да не говорим. А в най-типичния - ако си на 17 и имаш постоянен партньор? Пак ли ще взимаш хапчета или ще си използваш добрия стар капут?

Наречи ме предубеден. Но мисля, че защитавам следващото ниво "култура" - на тези, които са съзнаващи преизползването на съвременната фарвацевтика и не лапат хапчета за спорта.

oFF

abe hora ... ot edna godina i edin mesec s moq priqtel go pravim BEZ prezervativ i dosega si4ko si e nared ... taka 4e .... pravete si sami izvoda :} verno e EDIN pyt stava .. no pri men ne6to ne stava :P da 4ukam na dyrvo !

Re: Без презерватив?

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    *cough cough* Както и да е.. готина мацка: сега ще ти кажа каква е причината. Причината е, че не знам да има хомеопатични противозачатъчни (ако има - поправи ме), а не искам приятелката ми да се тъпче с химии, когато това не е необходимо. Това в общия случай. В по-специални - има много терапии, лечения и не знам още какви терминологии, които не позволяват приемането на мента или шоколад, за подобни хапове да не говорим. А в най-типичния - ако си на 17 и имаш постоянен партньор? Пак ли ще взимаш хапчета или ще си използваш добрия стар капут?

Наречи ме предубеден. Но мисля, че защитавам следващото ниво "култура" - на тези, които са съзнаващи преизползването на съвременната фарвацевтика и не лапат хапчета за спорта.
    Таблетките не се купуват и пият като бонбони все пак
    Аз употребявам Trisiston, това са 21 таблетки в различни цветове, които се взимат на различен период и по определена цветова схема. Всичко си е оказано в упътването към продукта. Този Trisiston е много ниско хормонален контрацептив. Нямам никакви странични ефекти от него.
    Все пак тези препарати се препоръчват след консултация с гинеколога.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    *свива рамене* При нас това не е възможно решение поради терапия. А като ни се прави секс без презерватив, просто комбинираме календарче + преждевременно изкарване (с момичето ми сме всеизвестни каръци, we take no chances)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    готина мацка-да ти кажа,че има смисъл от употребата на презерватив с постоянен партньор дори,защото освен бебета по полов път се предават БОЛЕСТИ. може да е нещо супер безобидно-като 1 инфекция или нещо по-сериозно. Сега сигурно ще кажеш-ами като си сигурна няма опасност. Е, и аз така мислех до преди 2 седмици и правих няколко пъти секс без презерватив,без да свършва в мен и пиейки хапчета,но все пак без презерватив. Резултатът го лекуваме в момента-анаеробна инфекция и ендокок при положение,че аз редовно се изследвам,а и той си е правил изследвания преди време и при положение,че сме си първите и единствени сексуални партньори. сега препоръката на гинеколожката ми е презерватив и хапчетарно преди това 2 седмици въздържание.1 презерватив по-малко ми навлече куп проблеми,костващи ми 100-тина лева и голямо количество нерви!

krem4et0, е много неприятно. Просто при теб е станало кофти стечение на обстоятелствата, но по принцип тези неща са редки, а и не толкова страшни, по-скоро доста неприятни.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Mi opasnostta moito momche e golqma pochti kolkoto men
    za shti obqsnq shto - az sum na 18g. i vzimam Diane35(tva go kazvam ne za da pravq reklama)..naistina e dobre mackata ti da mine na hapcheta,zashtoto vse pak tova si e nqkakva zashtita (nadqvam se znaesh,che pazi samo ot bremennost,no ne i ot bolesti)...taaaa hapchetata davat 98% sigurnost...NO moita maika e vzimala sushtite hapcheta,koito sega vzimam i az(pak povtarqm,Diane35)..i vse pak az sum se pruknala tui che ako vi e pisano no kakto kazah,veroqtnostta da zabremenee momicheto e mn mn mn malka - 2%...da se nadqvame,che nito az,nito vie shte sme ot 'kusmetliite'
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    krem4et0, е много неприятно. Просто при теб е станало кофти стечение на обстоятелствата, но по принцип тези неща са редки, а и не толкова страшни, по-скоро доста неприятни.
    Е,подобни инфекции са често срещани-70% от жените иман някаква инфекция,а причините са безброй от яденето на шоколад до миенето с не особено чиста вода,каквато е в Свищов. но просто си е кофти-пазиш се уж,а де факто пак не си 100% защитен!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Е,подобни инфекции са често срещани-70% от жените иман някаква инфекция,а причините са безброй от яденето на шоколад до миенето с не особено чиста вода,каквато е в Свищов. но просто си е кофти-пазиш се уж,а де факто пак не си 100% защитен!
    Те все пак, доста от инфекциите не се предават и само по полов път Аз да чукнана дърво с повечето си сериозни гаджета, не сме имали проблеми, когато сме без презерватив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си