- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив?
Аааахаха, "има вероятност да има"!! (всъщност винаги има, просто концентрацията е значително по-ниска)Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
*cough cough* Както и да е.. готина мацка: сега ще ти кажа каква е причината. Причината е, че не знам да има хомеопатични противозачатъчни (ако има - поправи ме), а не искам приятелката ми да се тъпче с химии, когато това не е необходимо. Това в общия случай. В по-специални - има много терапии, лечения и не знам още какви терминологии, които не позволяват приемането на мента или шоколад, за подобни хапове да не говорим. А в най-типичния - ако си на 17 и имаш постоянен партньор? Пак ли ще взимаш хапчета или ще си използваш добрия стар капут?
Наречи ме предубеден. Но мисля, че защитавам следващото ниво "култура" - на тези, които са съзнаващи преизползването на съвременната фарвацевтика и не лапат хапчета за спорта.
Таблетките не се купуват и пият като бонбони все пакПървоначално написано от shizzle
![]()
Аз употребявам Trisiston, това са 21 таблетки в различни цветове, които се взимат на различен период и по определена цветова схема. Всичко си е оказано в упътването към продукта. Този Trisiston е много ниско хормонален контрацептив. Нямам никакви странични ефекти от него.
Все пак тези препарати се препоръчват след консултация с гинеколога.
*свива рамене* При нас това не е възможно решение поради терапия. А като ни се прави секс без презерватив, просто комбинираме календарче + преждевременно изкарване(с момичето ми сме всеизвестни каръци, we take no chances)
готина мацка-да ти кажа,че има смисъл от употребата на презерватив с постоянен партньор дори,защото освен бебета по полов път се предават БОЛЕСТИ. може да е нещо супер безобидно-като 1 инфекция или нещо по-сериозно. Сега сигурно ще кажеш-ами като си сигурна няма опасност. Е, и аз така мислех до преди 2 седмици и правих няколко пъти секс без презерватив,без да свършва в мен и пиейки хапчета,но все пак без презерватив. Резултатът го лекуваме в момента-анаеробна инфекция и ендокок при положение,че аз редовно се изследвам,а и той си е правил изследвания преди време и при положение,че сме си първите и единствени сексуални партньори. сега препоръката на гинеколожката ми е презерватив и хапчетарно преди това 2 седмици въздържание.1 презерватив по-малко ми навлече куп проблеми,костващи ми 100-тина лева и голямо количество нерви!
Mi opasnostta moito momche e golqma pochti kolkoto men![]()
za shti obqsnq shto - az sum na 18g. i vzimam Diane35(tva go kazvam ne za da pravq reklama)..naistina e dobre mackata ti da mine na hapcheta,zashtoto vse pak tova si e nqkakva zashtita (nadqvam se znaesh,che pazi samo ot bremennost,no ne i ot bolesti)...taaaa hapchetata davat 98% sigurnost...NO moita maika e vzimala sushtite hapcheta,koito sega vzimam i az(pak povtarqm,Diane35)..i vse pak az sum se pruknalatui che ako vi e pisano
no kakto kazah,veroqtnostta da zabremenee momicheto e mn mn mn malka - 2%...da se nadqvame,che nito az,nito vie shte sme ot 'kusmetliite'
![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...