- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ve4e vsi4ko mina-MN VI BLAGODARQ NA VSI4KI
zdraveite....moje vuprosa mi da vi se stori tup oba4e men naistina me interesuva...skoro mislq da spq s priqtelq si no se pritesnqvam....mopje li nqkoi da mi kaje za kolko vreme e normalno da svur6i mom4eto? mn sum se 4udila
.....molq vi otgovorete. [-o< [-o< .
predvaritelno blagodarq
Zdraveite...blagodarq na vsi4ki koito mi dadohte saveti...napravih go mejdodrugoto i mina po hubavo otkolkoto si go predstavqh.....toi be6e mn nejen i stra6no mnogo mi haresa :P
Не се притеснявай. Само му кажи да е внимателенУспех !
2т. забрана за ползване на профил
Ne e stra6no...gadno e use6taneto kato te otvarq...ama za smetka na tova po-natatyk 6te e hubavo...misli za hbavite momenti koito 6te sledvat natqtakKysmet
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Оле Боже ... как може да си такава в следващата тема пишеш "moga samo da ti kaja 4e nikoi ne e kazal 4e zaduljitelkno ti trqbva da si otgore. drun drun. purvia put kogato az spah s gageto si az bqh otdolo i 4estno kazano predpo4itam az da sum si otdolo....a i mrazq da sum otgore...vednuj sum bila i sigurno skoro nqma da se povtori...nekvo mi e super tupo.."
а сега казваш,че мислиш да спиш с приятеля си ... тоест да те "отвори" .
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
амии различно да ти кажа.. попринцип е по хубаво да издържа повече време , но то си зависи от него , от теб , от възбудата ви..страстта.. от това дали не се тревожи , колко опит има и т.н... може да свърши за 5 мин , може и 2 часа да не свърши.. кфо се притесняваш![]()
Да бъде нежен тряПървоначално написано от nekfo_sladko_bebe
но ти няма закво да се притесняваш! Даже въобще не се притеснявай щото тва не е да ти режат ръката(доколкото знам).
Taka e, kato da ti rejat rukata boli po-malko.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
tva go napisa sestra mi......ina4e az ne sum spala o6te s priqtelq siПървоначално написано от Komshiikata
![]()
За колко е нормално да свърши-за теб ще е по-добре да не се мотае много-много,защото дори и да няма зверски болки пак няма да ти е особено приятно. но не се тревожи-ако не можеш да издържаш просто му кажи да спре. Ако е мъж на място ще те резбере и няма да настоява. Успех и да знаеш-първият път съвсем не е хубав и романтичен,но пък се помни и си го направи незабравим по друг начин-романтична вечеря,дълга любовна игра или нещо по ваш избор!
Ми да ти обясни сестра тиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Това отгоре бях аз![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
Не се притиснявай
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Ами на мен първият път ми беше приятно,не съм изпитвала някакви големи болки,само в началото.Ами незнам колко е нормалното,приятелят ми издържа половин час.![]()
=D>Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
priqtno plushtene![]()