- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sramni ustni
imam problem i mi trqbva savet tei kato ne sam mn ve6ta v tazi oblast ..
zna4i dva-tri dena sled kato pravix sex mi se poduxa sramnite ustnii polu4ix nepriqten sarbej ....nz dali e zaradi sexa ili ot ne6to dr no me drazni i iskam da znam ima li ne6to ,nqkakva bilka s koqto da se miq za da otmine ...
ili 6te trqbva da se odi na genekolog vapreki 4e xi4 ne mi se iska ...molq vi kajete si mnenieto....predvaritelno blagodarq
![]()
Sigurna li si che ne si prihvanala neshto venerichesko ??
Konsultirai se s priatelia si....ako pyk ne ti stiska procheti za tezi vidove zaboliavania moje niakoi ot simptomite da sa ti poznati.![]()
Ами най-добре отиди на гинеколог щото от експерименти с разни билки не се знае какво може да ти стане![]()
амии изчакай няколко дена ако не ти мине тогава на лекар. сигурно е някаква инфекция но тя може да мине без лекари. подмивай се с лайка..
определено трябва да отидеш на генеколог!
може и нищо да ти няма но здравето е на парво място и не си прави експерименти с него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
mersi 6te poiz4akam nqkolko dena i 6te podmivam s laika i ako ne mine 6te se naloji da se hodi na genekolog
vaprosut e 4e sigurno 6te trqbva da hodq s maika pak tq ne znae 4e ne sam devstvena i nz dali lekarq nqma da kaje ne6to po vaprosa![]()
![]()
Maika ti ne vqrvam da e nqkva zadrystna, i da ne znae...Men ako pita6 jenata znae 4e ne si devstvena, prosto si trae...i idi na doktor, za6toto sys zdraveto 6ega ne biva!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Съжелявам че се намесвам,темата не е много мъжка,но и с бившата ми се беше случило нещо пободно, и съвета ми е да не чакаш ами възможно наи бързо отиди на гинеколог, мисля че са някакви гъбички но дано да не е нещо по сериозно... успех
ako ne moje6 s maika si otidi s fr ili s gadjeto
Прати ми снимка и ще ти кажа със сигурност-специализиран съм в тази област.