.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41

Тема: ZA POROCHNITE

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    sled okolo 15-20 dena toia interval :P

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    ем ние тръгнахме от секса..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    City of Sofia
    Вие се изхвършихте с базиците ...
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    За първия път - месец и половина , с втория към 1 седмица и малко , с другите не съм ходила ...Най-краткото ми е било 15 мин , ама не съм ходила с човека де...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    To4no 9 meseca

Супер фен
    Град
    sofiq
    mi mislq 4e mesec dva e normalno.pone taka e pri men.kolkoto do tezi koito mi govorqt 5-6meseca i daje godini.smqtate li 4e prez tova vreme priqtelqt vi vi e bil veren?kvo tuka edva li ne se fukata 4e tolkova mnogo ste go darjali na suho a na men puk mi e sme6no kak vi e izneverqval zad gurba.i pls ne kazvaite 'o ne e taka.nie se obi4ame'ili trqbva da e golqm smotlio (da nqma vuzmojnost da spi s druga)ili e gei!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не си права, gazarka. Защо непременно трябва да ми изневерява-просто не сме правили секс и толкова. Това си е решение,което сме си взели двамата и не мисля,че се е чувствал на сухо,защото и аз съм била така. А това,че има момчета,които не праскат всичко дето има дупка е факт. Е,жалко за теб,че не познаваш такива!

BaiKiroMafiqta
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не си права, gazarka. Защо непременно трябва да ми изневерява-просто не сме правили секс и толкова. Това си е решение,което сме си взели двамата и не мисля,че се е чувствал на сухо,защото и аз съм била така. А това,че има момчета,които не праскат всичко дето има дупка е факт. Е,жалко за теб,че не познаваш такива!
    Хахахаха вярвай си

Голям фен
    Град
    Stara Zagora

Съгласна съм , че момчето може да издържи година примерно , докато не му пуснат...Всичко зависи от чувствата...Има всякакви хора , така че не може да кажете генерално за всички...Особено докато са още по-малки примерно и са тръгнали към 13 годишна възраст и наистина си държат един на друг и след време се "престрашават" и това да опитат - това е най-сладкото нещо на света Аз имам такива познати, а и те не са единствените

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    От една възраст нагоре (да кажем пълнолети), да ходите месеци наред без да посетите леглото - това е СТРАННО! Грешно или вярно, не знам, но странно! Защо сте заедно в разцвета на младостта си толкова дълго време, без да почерпите и от това удоволствие? Щом съм с едно момиче, значи имам чувства към него и чувствата ми включват секс. Ако тя не е готова да ми го даде и няма основателна причина за това (забележете отново, тук говорим за една определена възраст нагоре, където човек вече е достатъчно узрял за тези неща) - да си взема фалшивите любови и да ми се маха от главата.

само ше кажа че за тва за което тряа да си чакаш си заслужава,.....
    сами си прай изводи
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    От една възраст нагоре (да кажем пълнолети), да ходите месеци наред без да посетите леглото - това е СТРАННО! Грешно или вярно, не знам, но странно! Защо сте заедно в разцвета на младостта си толкова дълго време, без да почерпите и от това удоволствие? Щом съм с едно момиче, значи имам чувства към него и чувствата ми включват секс. Ако тя не е готова да ми го даде и няма основателна причина за това (забележете отново, тук говорим за една определена възраст нагоре, където човек вече е достатъчно узрял за тези неща) - да си взема фалшивите любови и да ми се маха от главата.
    Ами просто така се е получило. Аз даже говорих наскоро с приятеля ми,че е вожело по-рано да го направим,но той казва:по-добре да се познаваме,да не се притесняваме 1 от друг,да сме отпуснати,да знаем какво можем да очакваме от другия и да споделяме сексуалните си желания 1 с друг. Той не съжалява,че сме чакали толкова-така е трябвало да се получи. А и взаимната девственост си играе и роля-има си доза притеснение,а когато и двамата са неопитни е още по-притеснително. А и от 1 година и половина-9 месеца той беше в казармата.

Повече от фен
    7 месеца и 24 дена

Супер фен
    Град
    Ами просто така се е получило. Аз даже говорих наскоро с приятеля ми,че е вожело по-рано да го направим,но той казва:по-добре да се познаваме,да не се притесняваме 1 от друг,да сме отпуснати,да знаем какво можем да очакваме от другия и да споделяме сексуалните си желания 1 с друг. Той не съжалява,че сме чакали толкова-така е трябвало да се получи. А и взаимната девственост си играе и роля-има си доза притеснение,а когато и двамата са неопитни е още по-притеснително. А и от 1 година и половина-9 месеца той беше в казармата.
    При вас е имало "задръжащи" фактори. А и това си е личен избор. Не съм казал, че, щом сте на 20 и трябва да се изпраскате още същата вечер. Но ако съм на 20 и момичето не ми пуска от ей-така - или да почне да размисля, или да си търси друг. Млад съм само един път, а хубави хора - много. ^_^

Аз донякъде съм съгласна с мнението на shizzle. Все пак сексът е физическа нужда.
    С сегашния ми приятел го направихме на 3 ден, аз не бях девствена, така че не бях уплашена.Той имаше и тогава много силни чувства, но едва ли би изтърпял да го държа на сухо 5/6 месеца, а да не говорим за година.Става въпрос за момичета, които не са девствени.
    Сексът е удоволствие, просто има момичета, които не са срещнали човекът, който да им достави желаното удоволствие(има и такива)и явно това също може до води до нежелание за секс.Но може би точно момчето, с което искат да забавят повече-да ги задоволи напълно.4/5 месеца са много.
    Времето не е важно, важно е доверието

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от sexy_dizzy

Времето не е важно, важно е доверието
    То. Чно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си