- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 22 декември
http://dnes.bg/article.php?id=30031![]()
![]()
![]()
Ще сте съпричастни ли със световния мир?![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
Оооооооо, ще бъда, ще бъда![]()
![]()
![]()
и аз мога да помогна..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
На 22ри съм на брейкденс сешън...Може да напрайм оргия хахаха
Враца?Първоначално написано от Jamalska
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Враца.Ти ще идваш ли?Първоначално написано от skate_warrior
Живот и здраве..![]()
Къф е тоя 22-и, всичко интересно ще се случи около 8-и![]()
![]()
хехе,виж ти
точно на 22ри с шибания ми клас тряя хода в шибаното дабъл вижън.. току виж се е взривило лялялялял![]()
така че.. се съмнявам да получа оргазъм точно там![]()
![]()
![]()
а през останалата част от деня ще спя най-вероятно,така че.. пожелавам ви приятен оргазъм! и помнете: използвайте ги!![]()
презервативите ..
На 22 ше има фестивал Winter Storms,ше има блек и дет метъл оргия в кино Влайкова.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
е щом е за световния мир.. хаха![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
по4ти със сигурност ще съм на РД, но там няма да има с кой 100%...ако ми се отдаде възможност, ще помогна за световния мир все пак![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това звучи интересно,уви няма да съм в София тогаваПървоначално написано от magesnik
.
По темата:Ще способствам на драго сърце за общото благо !![]()
![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Абе ... оргазма звучи добре, ама тоз мир...
ИменноПървоначално написано от machoka
![]()
Душевният оргазъм зачита ли се?![]()
![]()
И аз ще помогна за световния мир!!!![]()
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
Според мен световния мир ряпа да яде (да не кажа друго)!
За по-добър бъдещ свят нека направим тези неща:
Разкъсване на САЩ на малки държавици - защо?
Аз не искам децата ми да говорят английски и да живея в Американска световна империя - защото това следва! Анти-глобализъм! Анти-голбализъм!
Заличаване на ООН,НАТО и прочее - защо?
Те са групировки за манипулиране - и основната причина да съществува международен тероризъм; да не мислите,че на мислюлманите-фанатици им се мре с бомба в задника? По-скоро искат да обиалят по цял ден около Кааба и да повтарят Корана - но народите им нямат право да направляват сами съдбата си и напрежението ескалира до "тероризъм" - това е все едно да молите заптието да предаде на султана,че искате автономия на България...
Екзорциране на Бил Гейтс - защо?
Погледнете Уиндоус - това е уред на Сатаната - всеки път,когато проклинаш, Нечестивия се радва!
Запечатване на петролните кладенци с нитроглицеринови взривове - защо?
В момента имаме и технологиите,и средствата за използване на латернативни,евтини в десетки пъти и екологични източници на енергия; с решаване на енергийния въпрос ще се решат и другите съвременни проблеми
Премахване на демократичното управление - защо?
Демокрацията е неефективна и поражда по-голямата част от световните конфликти - проблемите,възникващи в демократичното общество се пренасочват навън и пораждат конфликти в световен мащаб; умерен тоталитаризъм и елитаризъм ще спестят политически и човешки ресурси,които могат да се пренасочат към други цели
Колко много глупости в такъв дълъг пост.
Поне малко смисъл да имаше, ей така за цвят.
много е верноПървоначално написано от quench
![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Хахах звучи интересно..Еми ако ми се отдаде вазможност.. за сега нямам планове за 22![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...