1. Hubavo e da te lijat (ne sum F no taka predpolagam)
na mom4etata im e kef da lijat, spoko, samo se izmii predi tva i si4ko 6te e ok
2. Dam, vinagi ni e kef, osven ako ne sme v nastroenie, togava... awe pak ni e kef, no prosto ne sme v nastroenie i ne ni se pravi ni6to a samo ni se murzeluva (ne ni e kef kogato ni boli ne6to, prez ostanaloto vreme vinagi sme na kef taka 4e spoko)
3. po dova koeto pi6e6 suda 4e si devstvena i 4e nqma da mu pusne6 vednaga na priqtelq ti a purvo smqtete da se lijete
ta za nai-udobna poza toi da te lije - ti lqga6 po grub, na papre4no na krevata toi zastava na kolene na poda, za mene tva e nai-udobnata poza, ima i druga ama vi trqbva dulug krevat (spalnq naprimer kato lqgate po diagonal) ti lqga6 po grub toi laga po korem na krevata, ima i o6te 1 ako nqmate krevat toi lqga po koremti zastava6 na kolene to4no nad glavata mu
ti da mu duha6 - tuka ne znam, ne sum momi4e i ne znam koq e nai-udobna za momi4etata no na mene mi e nai-udobno kat se izlegna na kravata po grub, puk momi4eto da se opravq kak znae
vuv vruzka s gornata poza, bih vi posuvetval da probvate 69 (ne moga da q opi6a s dumi no predpolagam 4e q znae6 ako ne pitai nqkoq frendka ili nego)
ako ima6 o6te vuprosi moje6 da me pita6 na pm ili v skype