- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ISKAM DA SPODELQ
tova,koeto shte spodelq s vas,moje da vi se stori neznachitelnono za men ne e taka..i jiveq s nego veche malko po malko ot 14 godini..
..bqh na okolo 2 godinki,kogato se sluchi taka,che ednoto mi oko postrada..brat mi bez da iska me udari s himikal i za malko da oslepeq..slava bogo..vijdam
.napravili sa mi operaciq,no uvi,okazala se e neuspeshna..a sledvashta ne e imalo..
i taka si noseh ochila,kvi li ne gluposti s1m chuvala zatova..sega,kogato vidq dete s ochila,nqkvo m1nichko kakto s1m bila i az i mi stava mn m1chno
..hodila s1m s nekvi lepenki i nashte postoqnno sa me pazeli da ne gi mahna ,da ne se naranq..i dnes,kogato s1m na pochti 17 polojenieto e pak takova..v smis1l,nosq ochila,no samo kogato s1m si vk1shti,inache mi e nekvo gadno,nz,neudobno..i nai strashnoto e,che me e strah da pogledna nqkogo v ochite,zashtoto shte razbere za problema mi..az s1m astigmatichka..kak iskam svet1t da e qsen i za men..tova si pojelavam za koleda...blagodarq na vs,koito prochetoha..
Абе недей така, сега...Мога да си представя какво ти е, само че вече не
си малка, трябва някак си да преодолееш страха си от това, да не гледаш хората в очите. Ако говориш с някой, който не познаваш, не го ли гледаш в очите, това значи неуважение.... Какво толкова като разберат, че имаш стигматизъм, а и повярвай ми, хората не са толкова наблюдателни колкото си мислиш...
Give me your best shot motherfucker!
Zdravei milo momi4e, moga da si predstavq kakvo ti e, no iskam da te okuraja s edno ne6to...ti vijda6, smisul predstavq6 li si ako be6e oslepqla napulno? Togava nqma6e da vijda6 celiq svqt, koeto e ujasno, taka 4e ne se predavai, pogledni optimisti4no na ne6tata, kolko po-zle moje6e da bude, taka 4e usmihni se, jivota epred teb i ti moje6 da go vidi6![]()
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
prosto edno momiche..,
Мога само да ти дам следната информация и да се надявам тя да ти е полезна. Ако на тила ти има червено петно Егологията може да ти помогне с астигматизма и с доста други неща..Можеш да разгледаш сайта на Егологията:
http://esotherica.freecom-int.com
По телевизия М-САТ можеш да гледаш предаването на Димитър Захариев в петък от 21.00 до 22.00 на живо.
Пожелавам ти весела Коледа.![]()
mn vi blagodarq..napravo mi se stopli s1rchiceto![]()
Аз нямам твоя проблем, но почти никога не гледам хората в очите, смущават ме, без да знам защо.Така че не е до травмата която си преживяла според мен.Ако можеш, иди при училищния психолог и сподели.Той най- вероятно ще ти помогне да преодолееш комплексите си.
Дано ти се сбъднат коледните желания!![]()
здравей
ако има оптичен проблем и те смущават очилата - днес има добри лещи коригиращи проблема.
ако само "козметичния" дефект на астигматизма те притеснява - няма от какво да се тревожиш. имам колега професор по психология със същия проблем, тя казва: гледам студента в челото, в една точка отместена спрямо астигматичното ми око и периферно виждам очите му, но той остава с впечатлението, че го фиксирам пряко в зеницитеправи и ти така
и не се сърди на брат си - и на него едва ли му е леко, а за оня "чудотворец" с еголпгията даже и не помисляй - много пари за нищо.