.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Моля ви, дайте ми квалифициран съвет-в паника съм!

Искам да знам симптом за какво е да имаш кръв във фекалиите. Случи ми се вчера за пръв път в живота ми, но реших,че не е нещо сериозно и почти се самоубедих,че ми се е сторило. НО днес ми се случи отново и кръвта беше в по-голямо количество. Не е като кръвоизлив, не го усещам...
    Много съм притеснена. Моля ви, обяснете ми на какво е възможно да се дължи.
    В Интернет четох,че може да е знак за хемороиди, но нямам, както и салмонела,но наред с това за салмонелата има и мн други симптоми, които не са налице.
    Помогнете...

Фен Аватара на AngelOfMercy
    Град
    Valley of the Damned
    Такъф съвет..тука предполагам неможе да се даде....Компетентен съвет може да ти даде доктор...и аз така ще те посъветвам отиди на лекар задължително

Супер фен
    Град
    Sofia

Re: Моля ви, дайте ми квалифициран съвет-в паника съм!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да знам симптом за какво е да имаш кръв във фекалиите. Случи ми се вчера за пръв път в живота ми, но реших,че не е нещо сериозно и почти се самоубедих,че ми се е сторило. НО днес ми се случи отново и кръвта беше в по-голямо количество. Не е като кръвоизлив, не го усещам...
    Много съм притеснена. Моля ви, обяснете ми на какво е възможно да се дължи.
    В Интернет четох,че може да е знак за хемороиди, но нямам, както и салмонела,но наред с това за салмонелата има и мн други симптоми, които не са налице.
    Помогнете...
    Кръв във фекалиите обикновенно е сериозен симптом, на няколко основни групи заболявания. Както обаче вече си прочел/а най-голяма вероятност има да се сължи на хемороидално възпаление. Това може да се дължи на неправилен хранителен режим, неправилно физическо натоварване, лоша хигиена, фисура, фистула или друг ректален проблем, проблем с ануса, проблем с ректума, проблем с дебелото черво, проблем със стомаха. Не на последно място разбира се е и грубият анален секс.... Определено описанието ти не е достатъчно за да се направи категорично заключение, и би следвало да потърсиш консулт с проктолог, или друг лекар дори и ГП ако симптоматиката ти продължи. Ако имаш какво да добавиш по случая - пиши!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    щом ти виждаш нещо, което дефинираш като "кръв" значи проблема е в долния отдел на храносмилателния тракт. анус, ректум, колон.
    ОПЛ->направление за специалист. проктолог точно трудно ще намериш, но има грамотни спец. иди да те видят, най-вероятно се касае за хемороиди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си