.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    въпрос?
    Guest

питащото въпросче

ако в момента си на 18, и ако 2 или 3 години не правиш секс, може ли след това да изпитваш болка от акта като при първия път или просто да изпитваш някаква болка?

Guest
    da razbira se,4e moje6....i e dosta veroqtno da stane taka...az ne bqh pravila sex mesec i ne6to i posle me bolq dosta...ne kakto pri 1 put,no si me bolq....a edno li4no vupros4e-da ne si re6ila da hodi6 v manastir za 2-3 godini?

Голям фен
    bi triqbvalo da moje
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Според мен ще изпитваш ..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Разбира се че ще те боли-все пак влагалището не е разтягано толкова време. В отпуснато състояние е 8-12 см,а трябва да побере 2 пъти по-голям пенис!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: питащото въпросче

Цитирай Първоначално написано от въпрос?
    ако в момента си на 18, и ако 2 или 3 години не правиш секс, може ли след това да изпитваш болка от акта като при първия път или просто да изпитваш някаква болка?
    Много ти е условен въпроса, всякаш си се хванал на бас некъде. Нема такъв филм човек да не прави 2-3 години секс, освен ако не прилича на дебела лелка, ама и те си завират некви краставици се пак

защо пък да не може 2-3 години..са не знам какъв е случая в случая ама си е възможно а иначе по въпросчето - да най вероятно ще боли...аз към 9месеца не го бях правила и после ме боля

Повече от фен
    nqkoi kazvat che e vqrno ama az ne vqrvam

Голям фен
    Град
    Бургас
    емии може да боли ама ще е съвсем малко пък и ако си достатачно възбудена и овлажнена и т.н може и изобщо да не боли

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си