.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: sau4enicite mi

Hybrid View

Guest

sau4enicite mi

ot skoro slushan metyl i se obli4am kato takava oba4e kato hoda na daskalo ne ,zashtoto me e strah kak 6te reagirat sau4enicite na tva 4e se obli4am v 4erno noisq 4eren lak i tn ...nqkoi ot tqh znaqt 4e slu6am metyl i reakciqta be6e mn typa smisal edin idiot se edno po4na da mi s epodigrava vika oo,samo metyl oo iiiee nz si kvo pyk toi e skapan 4algadjiq

iskam da hoda s kvito drehi iskam no prosto me e strah ot reakciqtana na typite mi sau4enici sig 6te po4nat da me podigravat nz kvo da pravq daite mi savet pls
    temata ne e ebavka

Guest
    ko te ebe ko mislqt suy4enicite ti.....ti si si ti i ne trqbva da se saobrazqva6 s drugte budi si estestvena!

Guest
    awe kfo ti pyka ot drygite beeee? 6e ti se podigravat ... kaji im : e**te si maikata 6e si hoda kakto si iskam i tva e

sladkoto_anonim4e
    Guest
    vsmisul te ako sa ti dobri priqteli 6e te razberat i nqq da ti se podigravat ami 6e yvajat mnenieto ti se pak !!!teq det ti se podigravat zna4i sa tupi kompleksari!!!

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Мъка,мъка...

Деба металистите,деба...

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Да и сега понеже те не го одобряват и ти не трябва да се носиш така и да не бъдеш себе си?Носи си черното и т.н. и да не ти пука
    хъхъ..

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    А ако случайно ги срещнеш,докато си с тези дрехи??
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Да не ти пука от мнението на другите, щом ти харесва този стил на обличане няма от какво да се страхуваш, в моето училище има около десетина, които се обличат така и никой нищо не им казва, просто тези на кои им прави голямо впечатление как се обличаш, не заслужават вниманието ти.
    Както прочетох по- горе, Ти си си ти, и никой не може да ти отнеме правото на избор...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Кфо ти пука кфо ще кажат......ходи си както ти е кеф
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Повече от фен
    Град
    КМД
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    ...в моето училище има около десетина, които се обличат така...
    Ъ??
    Само десетина?

По темата: след като си метълка, не трябва въобще да ти пука какво смятат за тебе някакви си недорасли чалга-фенчета. Щом са такива, те нямат право да бъдат в твоето обкръжение, просто им покажи един среден пръст и им кажи къде да вървят, а именно на майната си да друсат гьобеци.

Когато започнах да се обличам като метълист и да пускам коса, ми дремеше на метълския *** кфо мислят съучениците ми за мен и честно казано точно там ми дреме и сега. Не разбирайте, че всички те са някакви тъпи или нещо такова, има и големи пичове, част от които дори пишат в този форум.

Но след като започнеш да се носиш така, наистина ще има доста коментари и повечето ще бъдат злобни, комплексарски и абсолютно неоснователни. Това да не те плаши, 100% съм сигурен, че си имаш метълска компания, а дори и да нямаш ще си намериш. Така че се съобразявай с вкуса на хората, които те разбират най-добре, а не на тези, с които си насила принудена да прекарваш половината от деня си. Успех!

И знай, че рокът върти света.

real-girl
    Guest
    Nqma pri4ina,poradi koqto da te valnuva mnenieto na sau4enicite ti-nqkoi po-gore be6e kazal mn pravilno,4e ako sa ti blizki,6e te razberat i 6e te vazpriemat s vsi4kite ti harakteristiki,ako li ne-da si gledat rabotata! Neka ti si se 4uvstva6 dobre,pak tqhnoto mnenie da hodi po dqvolite !!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    мда ще ти се подиграват , ще се бъзикат.. и т.н.. защото са свикнали на едни общоприети норми за облекло и т.н.. и всяко изключение от нормите се приема като смешно , тъпо , грешно.. няма да те приемат защото си различна.. но ти трябва да им покажеш че това си ти и ше бъдеш такава каквато искаш да си. не трябва да се съобразяваш с мнението на хората. ако ти е кеф да си с черни дрехи , черен лак.. ходи си така. да не ти пука какво казват и какво мислят.. важното е ти как се харесваш в началото малко ще те гледат странно но след това ще те възприемат и изобщо няма да им прави впечатление че си с металски или нз си кфи дрехи..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Vsichki hora sa razlichni i vseki si se oblicha kakto na nego mu haresva !Prosto nqma kakvo tolkova da ti puka ako ti se podigravat...teglish im edna maina i tova e
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен
    Град
    Lovech Hardcore ;]
    Абе,стига...На всеки му пука поне малко как изглежда и как го възприемат хората...

А в нашето даскало има такива индивиди(метълисти разни),ама малко от тях са тру.

Now is the time for me to rise to my feet
    Wipe your spit from my face
    Wipe these tears from my eyes

[quote="Joey Tempest"]
    Цитирай Първоначално написано от kati_0513
    ...в моето училище има около десетина, които се обличат така...
    Ъ??
    Само десетина?

Е само толкова се разкриват, другите ги е страх както пише момичето, започнало темата.
    Но рока е още жив...
    чалгата да си гледа работата. (без да убиждам тези, които я слушат)

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Голям фен
    badi tova koeto si!ne se promenqi zaradi dr
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си