Ще започна отначало .. дълго време нямах никакъв късмет с връзките,все попадах на неподходящи които само ме използваха .. страдах,плаках,всичко както си му е реда.И изведнъж се появи ТОЙ - идеалното момче,лудо влюбено в мен.Готов е на всичко,нито веднъж не сме се карали,кара ме да се чувствам като принцеса.Всичко вървеше идеално.И да,мислех си че и аз го обичам.А изведнъж се появи едно момче,за каквото винаги съм мечтала и съм искала - но естествено,вече забранен за мен.Не спя по цяла нощ,не спирам да мисля за него.И той каза,че ме иска и ще чака,колкото е необходимо.
Отивам при моето момче и започвам да се опитвам да сложа край,но той ме поглежда с прекрасните си влюбени очи,казва че съм единствена и не може да живее без мен.И още преди да съм казала каквото и да било,думите ми застиват в гърлото и сърце не ми дава да го оставя .. знам,че с него ще имам всичко,а с другия ще страдам,такъв тип момче е .. но го искам и това е .Страх ме е д ане загубя всичко.
Моля ви,кажете ми какво трябва да направя..не мога да живея повече така
Ако можех да те върна,щях земята да обърна...всичко на света бих дала,пак да ме прегърнеш ти