Ок за втори път се решавам да пусна тема във някакъв форум и да споделя с напълно непознати всичко което ми се върти в главата надявам се се някой да прочете всичко и да изкаже мнение ще съм мн благодарна =]

Значи .. всичко започна април месец когато един приятел реши че трбява да се запозная с едно момче защото "много ще ти хареса и ти на него също".(Така да изясня само че въпросното момче е от др град(в който аз имам мн роднини и ходя мн често)но живее и учи в Сф(където живея и уча аз ))До тук добре разменихме си телефоните и след няколко смса и един дълъг разговор си уредихме среща.Видяхме се,харесахме се и така постепенно аз започнах да се влюбвам и наистина се влбих мн силно дори съм си позволявала да твърдя че го обичам и да така е това е човека към който съм изпитвала най силни и истински чувства въпреки че съм само на 14.И да била съм с мн др момчета имала съм и "връзки" само за ден два и т.н. но ако говорим за сериозни чувства то те бяха към този човек . Се 1 да не се отплесвам.И така в началото висчко хубаво обаче в псоледствие започнаха да се появяват "проблемите"...например мн пъти ми е казвал че ще си остане в Сф да се видим а в псоледствие получавам смс че си се е прибрал и от това ми е ставало мн обидно не за това че не сме се видяли а за това че ме е излъгал...като не е искал/можел поне да ми е казал (и това съм му го казвала но той продължаваше да си намира оправдания и мн пъти сме отлагали срещи)...също така сме се карали за някви глупости и е имало случаи в който не сме си говорели със седмици при което той ми праща смс или почва да ми говори все едно нищо не е станало (нещо което също мн ме е дразнело и съм му казвала че искам да говорим като стане нещо но той от инат мълчеше и само се съгласяваше с мен ) И така един път в който пак нямах вести от него в продължение на седмица отидох до една фр до тях а той дори не слезе да ме види и по едно време почна да ми прави знаци да си тръгваме и аз казах Ти знаеш че аз тръгна ли си няма да се върна а той смао сви рамене ...еми тръгнах си и на др ден скъсах с него (чрез смс глупава история но след като той не иска да говорим....)Та значи скъсхаме в началото на септември...и тогава стана по зле очаквах че той няма да ми говори както прави обикновено и аз ще го забравя и той мен и happy end ...да ама не той започна да ми пише по скайп и така си говорихме и в един момент в който неща такъмо се оправяха аз глупачката в отчаян опит да го забравя и тн реших че съм влюбена в един съученик (с който наистина иамхем няква закачка ама за около седмица-две) и му го казах това ...и май мн го нараних въпреки че той нищо не каза а само ми каза да добре щом искаш можем да сме приятели разбирам те...и след този случай зпочна да се държи доста гадно с мен праща ми снимки на др момичета и някви такива...а бе държеше се зле...както и да е аз скъсах с този съученик мн бързо както вече казах и той разбира се разбра...и така 1-2 след това продължихме да си гвоорим по скайп обаче един ден той пак нещо се направи на г*з и аз го блокирах...при което получих смс с молба да се видим и да се изясним....съгласих се и преди 2 седмици някъде се видяхме.Е когато го попитах защо ме е потърсил той мълчеше (както винаги) обаче държанието му след и реди това показваше че явно още има чувства към мен (а това и момчето което реши да ни запознае ми го е казвало че е така^^)...и както и да е беше си мн хубаво прегръщахме си и нз аз лично шрекарах мн добре.Обаче отново стана по зле дам такава съм си...та на др седмица след като се видяхме аз тръгнах с едно момче от съседния клас което мн ме кефеше и си имахме свалката...проблема е че това момче(тоя от съседния клас) мн хора са го наранявали щото е имал късмета да е само с тъпи путки (нищо лично ) и когато с него си говорихме за бившите аз не скрих че съмс е видяла с бившия и колко съм го обичала и какви са ни отношеияата...и той след това на няколко пъти ме попита дали ако бившия ме помоли да се върна при него аз ще се върна ... и аз казах не поради мн причини...обаче по дяволите осъзавам с всеки изминал ден каква глупачка съм ...аз обичам бившия си и само него просто въпреки всичко което ме е накарал да преживея (не че нещо е много и се чувствам нещастна и наранена просто нямахме пълноценна връзка беше си ясно че "не сме един за друг") и все пак искам да съм с него...колкото и да се убеждавам че няма как да почнем на чисто и т.н осъзнавам че мога да забравя висчко и искам отново да изпитам всичко и да сме заедно но този път знам че ще успеем защото сме се поучили от грешките си (поне аз съм) и няма да сме толкова глупави...та мислех да го помоля да се видим близките седмици и ако се видим да го попитам според него можем ли отново да сме заедно както преди...мсиля че той ще ми каже да защото зн че не е безразличен но как тогава да зарежа сегашното си гадже(към което също имам чувства но не са чак толкова силни) при положение че му казах че няма да се върна при бившия си а не мога д аго излъжа( а дори и да го излъжа пак ще изглеждам като поредната кучка която си е играла с него а аз не съм такава )
Моля ви кажете според вас как е редно да постъпя да говоря с бившия си и заслужава ли си да се върна при него и да опитаме отново или да остана с гаджето си и да се надявам един ден да го обикна истиски ?

ПП мн сори за дългия пост просто исках да споделя и моля ви поне един да го прочете и да изкаже мнение