- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредния любовен "проблем"
Ами за думата п.... се извинявам не се усетих просто бързах да напиша всичко и от бързане да стана мн объркано но аз по принцип не съм по обясненията![]()
Та сега за момчето от съседния клас ами не не го съжалявам аз първо го харесах и в началото до като бяхме на фаза свалка(ако мога така да се изразя) мн исках да съм с него и чак когато тръгнахме разбрах че бившата му му е изневерявала с всеки срещнат и той ми обясни че е имало много други случки и така
Относно бившия да аз много пъти съм обяснявала как ако тръгнем ще се получи същата история и колкото и да съм заслепена от любовта си няма да го изтърпя![]()
Но нещото което искам е да съм точно с него мисля наистина да го помоля да се видим и този път да се изясним
И ходя с въпросния пич от съседния клас вече трета седмица и да знам нормало е да не изпитвам кой знае какво но все пак си знам че искам да съм с бившия както каза едни фр :По добре забрави бившето си защото всеки път когато се влюбиш в някой друг ти хем искаш да си с него хем се надяваш да си с бившия си и правиш глупости...прав е за жалост
А да и много пъти съм слушала сърцето си и от това е страдало самото то за това сега реших да мисля преди да действам но и мисленето не помага и не чакам някой да ми каже какво да правя защото и сама мога да се убедя че решението което взема е правилно и така трябва и т.н просто исках да чуя неутрално мнение
Благодаря ви![]()