- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредния любовен "проблем"
Хахаха...Много смешно ми стана.Ама ти си голяма любовчийка била.Но по-добре,от колкото да си седиш мирна като пън.
За проблемите ти бих дала следния съвет:Като не обичаш/харесваш някого...То просто няма смисъл да си с него от съжаление.Това е най-тъпото нещо,което повечето момичета правят.Не си могла да му откажеш,понеже ще ти се разсърди...Не си могла да го зарежеш,защото постоянно правят така с него и ще му стане много гадно....Няма такива глупости.Хора,разбете,че в ДНЕШНО време трябва да мислите първо за себе си(е,много ясно,че може да направите изключение за някой супер близък човек,но предполагам той не ти е такъв).Не си първата,която го е зарязала,няма да си и последната.Той няма да бъде постоянно зарязван,все пак още е доста млад,ще има още много приятелки!Отрежи го това момче,и се хвани пак с бившият ти,но ако пак си мълчи за всяко нещо,и него отрежи и така
...Ако пък толкова много го обичаш,помисли малко,провокирай го по някакъв начин да проговори...не само да мълчи.Прави неща,който го дразнят,за да се ядоса накрая и да се оправи човека
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!