- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- хигиената в училище
Мисля, че факторите за тая мизерия са три:
1. Ресурси - Как очаквате хигиена, при положение, че коридорите се мият с водица и парцал, по-стар от мене? И при положение, че сапуна свърша за броени дни, пак няма кой да напълни. Това не е от немарливост. Нима чистачките са длъжни да вадят пари от джоба си, за да купуват? Ми то самия факт, че с един парцал се минават три етажа си е показателен.
2. Нехайство - Повечето чистачки хич, ама хич не си вършат работата. Лисват по една кофа вода в тоалетните и с чита работата си за приключена. Ми да, ама не! Да не говорим, колко "съвестно" се метат класните стаи. Веднъж имах *уникалната* възможност да видя как метат класната ми стая. Глупавата чистачка просто разнасяше боклуците наляво надясно и само дигна пушилка. После естествено ме изгони от стаята, защото *съм и пречела да си върши задълженията*. Боже опази!
3. Учениците - Ама то не училище, ами забавачка! Целене с хартийки, боклуци по пода (или в парното), снаксове и всякакви производни закуски. Никой не пази хигиена. Прозорци не се отварят, защото на оскъдно облечените може да им замръзнат циците и да паднат... Изобщо, класните стаи са задушни кочини.
И моля ви, не обвинявайте директорите, защото не е тяхно задължение да метат и чистят. Има си чистачки за тази цел и на тях им се плаща по предназначение!
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
v moito daskalo sa nai propadnalite tipove ama higienata pone e na 6 vseko mejduchasie chistachkite chistat poda toaletnite ..
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Еми си4ки са виновни...кат по4нем от тапата ни държава директорите даскалите и самите ние у4ениците...апак и тоалетните в нащо даскало вонат ужасно
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Общината , директорите ... и ние (учениците) !
Като си помисля , че когато бях малък и аз съм участвал в "разрушаване на училищно имущество" ...
My name's Pitt and you'r ass ain't talkin' your way outta this shit !