- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какви въпроси бихе задали на американец?
+Първоначално написано от niGGa
Защо пушите трева като разпрани?...от скука или?
Защо, повечето от вас, са толкова роботизирани?
![]()
imame amerikanka i nashite mom4eta ne propusnaha da q pitat dali ima gadje.. i sled kato kaza ne te i iskaha nomera![]()
![]()
Omg lmao rotfl lol, m?
миииии...ще го питам как се казва, на колко е години и такива работи![]()
What are u doing here man?
Are u crazy!![]()
Не бе сигурно ше го питам с ква цел е в БГ,а какво мисли за нас и за БГ просто няма смисъл да го питам,то е ясен отговора![]()
Ще го питам как живеят в неговата страна,дали се събират постоянно като нас,дали се напиват като насили просто ходят на работа а после нищо.Ако е негър ще го питам как се чувства пред толкова бели
![]()
и ддз все някви ей такива глупости.
а аз щях да го питам:
"С какво се гордееш от това , че си американец и тря да се праите на мн важни а?"
мамкай и тъпи ограничени копелета , които учат само как да се праи бизнес и да се убиват![]()
Ами аз лятото имах доста добра възможност да си говоря е един американец, даже той си стана част от нашата компания. Питахме го какво ли не, той се оказа много печен и ни беше много весело с него. Говорихме си за България, за САЩ, за всякакви неща, за циганите. Той знаеше доста неща и за спорта, и за всичко. Не бъдете толкова ограничени - хората по света са си хора, не можете да кажете, че някой е тъп само защото идва от определена страна.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Пич, искаш ли да цапнем по една водка...
Особено ако е под 21... Сууупер...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
хах аз понеже живея в малък град и тук чужденци рядко се сре6ттат.. и вървя си аз по улизата и гледам някакъв с дръпнати очи и идва към мене и ми казва не6то .Видях го че дъжи телефон и един ваучер и ми ги бута6е в ръцете-разбрах го че иска да му го заредя.Почнах да зареждам..ама си мислех "тос ся са ебаа с мене и 6и земи да ма хакни тука да ма утрепи... "Заредих му го и нали той вика мерси на английски,и аз като англичанка му викам No pRoblem ,bye bye
И той тръгна
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Бих го питал.........what the fu.k are you doing in Bulgaria ?!?![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah