- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Без презерватив?
Въпроса ми е следния ако правя секс с приятелката ми без презерватив и не свършвам в нея така де "паза я" каква е вероятноста от забременяване.Задавам така въпроса,защото няколко наши приятелски двойки от както са заедно никога не ползват презерватив и до момента никакъв проблем няма Някакъв коментар съвет ако искажете ще съм ви благодарен.![]()
Ако не пие хапчета и разчитате само на късмета, вероятността не е никак малка. Преди да се изпразниш винаги се отделят няколко капчици, които все още не си усетил и те могат да направят белята. Трябва много да се внимава. Също така при тази практика е задължително при последващ тек да си го измиеш и да се изпикаеш, защото ако само го измиеш или ти направи свирка, по каналчетата остават отделни капчици, които след това могат да проникнат и да направят пакост.
Общо взето тази практика е твърде рискована и дори много опитни мъже я избягват. Ако го правите без презерватив си е хубавно приятелката ти да мине на таблетки, които се пият по график, всеки аптекар ще ви обясни, а си има и опътване във всяка опаковка. Видове има много, сега няма да препоръчвам определена марка медикаменти.
99% nama opastnost, no tozi 1% koito ostava moje da se okaje i fatalen.
Най-доброто упражнение за сърцето е това да се наведеш и да повдигнеш някой!
To ne se li hodi na genekolog za da i zemat kruv i ot tam da opredelqt kakvi hapcheta po tochno?Ili napravo ot aptekata?
Dobre de ako go pravime purvi put i mnogo predi da trugna da svurshvam da go izvada...mai e oshte po bezopasno a ne v posledniq moment?
Да бе да!Първоначално написано от miss_india
То ако наистина бяха 99% безопасни, си4ки секс без презервативи щяхме да праим!
![]()
99% сигурност ти гарантират противозза4атъ4ните.
Ина4е ако го искаш в 4исла процентът е около 25. Демек не е изобщо безопасно.
Извинявай ама при около 20% шанс да забременееш няма ли да си ползваш презервативите,а?![]()
![]()
Робинята на Quench
Просто е игра на руска ролетка. Подобре да и предпишат таблетки и да си го правите спокойно и двамата. Разбира се, и с хапчета не си позволявай да свършваш в нея, а отново с "прекъснат акт". Ако водите редовен полов живот и искате да е без презертив, най-добрия и сигурен вариант са противозачатачните.Първоначално написано от Анонимко
Ot kuf zor trqbva da go praite bez prezervativ? Iskash sled tva da se vaikate ako neshto se izpusnesh ili ako ti ili tq imate nekfi bolesti da si gi prenesete?Първоначално написано от Тайна!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Purvo zashtoto e mnogokratno po golqmo udovolstvieto bez!Qavno ne gi znaesh tova...I sum ot 1 godina s neq taiche ne me pretesnqvat bolesti...
ami kaji i da vzima nqkakvi tabletki.Moje da nestane nishto ot 1-viq put no na neq shte i super kofti i postoqnno shte e nespokoina i shte se moli da i doide cikula.Za da ste spokoini i dvamata i da ne se pritesnqvate govori s neq i kaji da si vzeme tabletki ako e suglasna....taka shte e nai-dobre pri polojenie che iskate bez prezervativ
mmm i az sam ot po4ti 1 godina s edno mom4e i do sega sme go pravili samo parviq pat S prezarvativ,a ve4e dosta pati bez.Spored men ima golqma opastnost,no trqbva da si siguren v sebe si(ne 4e vseki e siguren na 100%) i mn da vnimava6 i da ovladae6 polojenieto na vreme,smisal da go izvadi6 po rano predi da svar6i6...a za bolesti ne sam se pritesnqvala vaob6te.Ako darji6 i vqrva6 na tozi 4ovek,za6to pak ne! no ne pojelavam takiva ne6ta i na nai golemiq si vrag...!![]()
![]()
просто ти се чудя на акала !
с презерватив или без няма голяма разлика да ти кажа!
и без значение кога ще го извадиш или каде ще сваршиш винаги има риск може да е минимален но не си застрахован от последсвия ! Помисли добре за едно ебане става ли ти се ТАТКО?????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
99% няма опасност ама с презерватив...Първоначално написано от miss_india
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Анонимко
ти правил ли си секс изобщо
![]()
![]()
hahah tozi me razbi...az s moita go pravih 1 besz prezervativ shoto taka stana prosto edno na ruka e che tq posle pi postinor no nqmashe takova udovolstvie...Ot produljitelen sex tq se protriva ot gadniq prezervativ zashtoto e guma i ne moje tolkova dobre da se ovlajnqva i postoqno...Zatova napravih zqlata tema otnachalo...Първоначално написано от Анонимко
по време на акта дори и да не свършваш изобщо се отделя течност съдържаща и сперматозоиди.. вероятността е малка.. но знайш ли? после да си блъскаш главата... най добре с презерватив или понее с хапчета![]()
може удоволствието да е по-голямо,но лично аз смятам,че е препорачително да си правете любов с презарватив...но все пак вие си знаете
Господи,прости за живота ми и в грях за това което съм,ще бъда или бях.Готова съм в Ада да горя цяла вечност за да си върна дори за миг неговата любов и честност
Не виждам, каквато и да е основателна причина да се прави секс с презерватив, когато си с постоянния си партньор. Има достатъчно качествени медицински продукти (е малко скъпички), които не нарушават хормоналната цялост в организма и т.н.
Тук автора на темата посочна, че иска да прави секс без презерватив на принципа на "прекъснатия акт", което обаче е твърде безотговорно.
Но тези които му препоръчвате презервативи, при положение, че той обясни, че това е гаджето му, а не някоя бройка, не виждам достатъчно адекватни основания.
Много мой приятели, гаджета от 2-3 години правят секс с презерватив, без да използват другите по-модерни средства на съвременната медицина. Това говори за липса на каквато и да е полова култура.
Аз използвам презерватив винаги, когато не съм с гаджето си. Сигурна съм, че и той прави същото, защото не е безотговорен и е достатъчно зрял (28 год.), но когато сме двамата, никога не сме го правили с гума, освен в първите месеци на нашата връзка.
Въпрос на избор може би, но все пак.... до някъде и на култура![]()
to4no tova iska6e da kaje i mom4eto,4e e edna godina ve4e s tova momi4e i mu ima doverie,pri koeto toi iska da go pravi bez prezarvativ,NO trqbva da znae koga da izdavi ''atributa'' na vreme![]()
Ти си знаеш,но иначе винаги има риск без презерватив
Има вероятност от прееякулационната течност, а ве течността която излиза преди да дойде самата сперма. Та в тая течност има вероятност да има сперматозоиди.Първоначално написано от Тайна!