- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дилема
Харесвам едно момиче от моя клас, тя също ме харесва(ше) още преди аз да се влюбя в нея. Точно преди да завършим (юни месец), аз и казах, че можем да бъдем повече от приятели, че я харесвам. Тя ми отвърна със същото, но каза, че е трябвало по-рано да и кажа, след което добави: "Не го приемай като отрязване". Не ми е отказвала никога в случаите, в които съм я канил да излезем, даже и подарих нещо за именния ден.
Не е от "важните", т.е. не е такава репутацията и.
Не смея да кажа, че я обичам, но много ме привлича и само за нея мисля. На моменти и аз съм се държал лошо, и то когато съм се чувствал наранен от нея.
Кажете сега - какво бихте направили на мое място?![]()
п.п. 11 клас сме
a vie ne u4ite li zaedno ve4e?ti koi klas si?spored men ima6 6ans - samo trqbva da opita6 i da se bori6, ako misli6, 4e si zaslujava.uspeh!
Ами говори с нея отново. Щом се харесвате не виждам къде е проблема. Успех![]()
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Да, учим заедно, но на у-ще много не си приказваме. Проблема е, че ако я извикам някъде и направя опит да се сближа с нея повече, тя може да ме отблъсне, сметнала, че вече съм и в ръцете. А тогава не знам вече как ще ходя на даскало - ша минавам на самостоятелна форма в такъв случайПървоначално написано от cherrybaby
![]()
![]()
момчето каза че са 11 клас![]()
Ами може би преди те е харесвала и сега продължава,но все пак сте 11 клас и имате още година и половина в един клас.Представи си, че сега тръгнете всичко е наред, но по едно време всичко се обърква и вие се карате и това става примерно след 6 месеца и кво?Скарвате се, не си говорите или ако си говорите се карате.Така едва ли ще успеете да издържите много дълго и целия 12 клас не се поглеждате или вдигате скандали....Може би затова не те отрязва, но и не се съгласява на нещо повече от приятелство, поне до към 12 клас.Тогава вече завършвате и ще имате много повече възможности и тогава вече /ако чувствата се запазят/ може да стане нещо повече![]()
da be da, ne se izlagaine q izvikvai nikade, a napravo idete na kafe i, ako si malko po-smel, i kaji kakvo misli6,kakvo te tormozi i da ti kaje napravo i tq kakvo misli i taka da se razberete.s razgovor vsi4ko se opravq.ako bezdeistva6 i gleda6 ot strani nqkoi 6te ti q izmukne pod nosa.
Това пасивно отншение е просто ужасно. Дай да не тръгваме с момичето, което работи в магазина за коледни играчки, че като се изпокараме другата година пак ще трябва да се видим. Въй...Първоначално написано от Emilie
He who runs with aggression walks with no dignity
Дааа, не се бях замислял за тая възможност, но все пак, ако изпитва нещо, няма ли да преодолее тия страхове? Все пак е много вероятно да се скараме, а и всичко се изменя, всичко е временно... Та аз може и една седмица да ходя с нея, но искам да пробвам...Първоначално написано от Emilie
Мерси за мнението!![]()
Като момче ти казвам..хвани я еидн ден и си поговорете супер сериозно...за чуствата ви един към друг..изяснете се...може вече да харесва някой но да не ти е казала...просто проучи как седят нещата какви са и намеренията и чуствата...било е преди месеци може сега да се е променила и нещата да седят по ралзичен начин...
за нищоПървоначално написано от The_Caress
ами аз познавам едни, които се харесват ама не ходят точно поради тази причина, в един клас са, е да само 9 клас ама все пак-долу-горе е същото