Цитирай Първоначално написано от The_Caress
Цитирай Първоначално написано от Emilie
момчето каза че са 11 клас
Ами може би преди те е харесвала и сега продължава,но все пак сте 11 клас и имате още година и половина в един клас.Представи си, че сега тръгнете всичко е наред, но по едно време всичко се обърква и вие се карате и това става примерно след 6 месеца и кво?Скарвате се, не си говорите или ако си говорите се карате.Така едва ли ще успеете да издържите много дълго и целия 12 клас не се поглеждате или вдигате скандали....Може би затова не те отрязва, но и не се съгласява на нещо повече от приятелство, поне до към 12 клас.Тогава вече завършвате и ще имате много повече възможности и тогава вече /ако чувствата се запазят/ може да стане нещо повече
Дааа, не се бях замислял за тая възможност, но все пак, ако изпитва нещо, няма ли да преодолее тия страхове? Все пак е много вероятно да се скараме, а и всичко се изменя, всичко е временно... Та аз може и една седмица да ходя с нея, но искам да пробвам...
Мерси за мнението!
за нищо
ами аз познавам едни, които се харесват ама не ходят точно поради тази причина, в един клас са, е да само 9 клас ама все пак-долу-горе е същото