.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    HrIsToXXX
    Guest

Зърното ме наболява

Значи...какъв е проблема...еми преди около 1 седмица, забелязах, че зърното ми е малко...хм...набъбнало ако така мога да се изразя и леко ме наболяваше...още е така и ми е интересно каква може да е причината?
    Само при едното е така...другото си е нормално, плътно до тялото ми, а другото все едно има топче под него... :\
    Държа да отбележа, че съм момче...
    Хората с тъпите коментари, моля не се обаждайте...
    Коментари от типа "Отиди на лекар", не биха ми помогнали, целта ми е да избегна ходенето на лекар ако е възможно, ако не...явно ще се наложи...ако ви трябват детайли питайте...

Guest
    И аз преди време го имах тва.Ама като почнах да тренирам изчезна проблема.

Forslor
    Guest

Re: Зърното ме наболява

Цитирай Първоначално написано от HrIsToXXX
    Значи...какъв е проблема...еми преди около 1 седмица, забелязах, че зърното ми е малко...хм...набъбнало ако така мога да се изразя и леко ме наболяваше...още е така и ми е интересно каква може да е причината?
    Само при едното е така...другото си е нормално, плътно до тялото ми, а другото все едно има топче под него... :\
    Държа да отбележа, че съм момче...
    Хората с тъпите коментари, моля не се обаждайте...
    Коментари от типа "Отиди на лекар", не биха ми помогнали, целта ми е да избегна ходенето на лекар ако е възможно, ако не...явно ще се наложи...ако ви трябват детайли питайте...
    Пуберитет ...... няма от какво да се притесняваш.

Guest

HrIsToXXX

Мерси, значи не е проблем и мога да съм спокоен

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    указвайте години моля!

да, през "пубертета" при по-голяма част от момчетата има период в който едното или двете грудни зърна нарастват, "втвърдяват се" и стават болезнени при натиск. това е свързано с хормоналната буря бушуваща в момчешкия организъм в този период. преходно състояние е и отшумява безпроблемно най-често.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си