Любовта...това е най-истинското,най-красивото,най-вдъхновяващото чувство,което човек може да срещне и изпита...
Любовта може да те издигне в небесата,но и да те свали хиляди километри по-надолу.
Смея да ви кажа,че съм го изпитала..че съм се чувствала така щастлива,както никога...но и така нещастна,както може би никой не може да си представи..Било е много красиво,но и много тъжно и мрачно...но ако трябва пак да избирам,бих минала по същия този път.
Научих много,учих се от собствените си грешки и тези на другите..Обичала съм силно и всеотдайно,никога не съм съжелявала..преодолявала съм трудностите..после пак съм се издигала и падала..Любовта е толкова странна и неописуема,но са малко нещата,който ще те направят така щастлив,както истинската и споделена любов..
Дали истинската любов е само пъвата?! ..Когато за първи път изпиташ това вълшебно чувство,усещаш и опознаваш..мислиш си че никога няма да се случи отново,с такава сила и по този начин.. e,на мен ми се е случвало само веднъж..и мисля че,влюбвайки се за първи път ти разбираш любовта.. и именно с тази първа любов ти си изграждаш образа на истинската любов.Не съм песимистка,но не вярвам,че може да ми се случи пак..по този необикновен начин и за това за мен истинската и най-голямата любов си остава първата...
Пожелавам на всички да са влюбени и да са много щастливи,да ценят това което имат и да го пазят..да не се отчайват,ако са самички,защото там някъде..любовта ги чака.