.

Виж резултатите на анкетата: Nqkoi kazva ne6to za va6 mn blizuk 4ovek, no vi e pomolil da ne mu kazvate

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 6te mu kajete koi i kakvo e kazal

4 19,05%
  • 6te mu kajete koi e kazal ne6to za nego, no ne i kakvo

0 0%
  • 6te mu kajete kakvo e kazal, no ne i koi

12 57,14%
  • ni6to nqma da mu kajete

5 23,81%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: spor

spor

kazvaite kvo 6te napravite

Според зависи какво са ми казали, кой ми го е казал, за кой го е казал и т.н. и т.н. Въпроса е много относителен, но като цяло не обичам да клюкаря. Имам си и по-интересни занимания.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Според зависи какво са ми казали, кой ми го е казал, за кой го е казал и т.н. и т.н. Въпроса е много относителен, но като цяло не обичам да клюкаря. Имам си и по-интересни занимания.
    Същото и при мен
    Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...

Фен
    Град
    София
    Ако съм съгласна с мнението на другия, защо да не му кажа, но ако не съм-ще прпусна да го направя. Ако мнението е хубаво ще го полаская, ако е лошо- ще го провокирам да преодолее някакъв недостатък, но ще го кажа от мое име, добавяйки: "Не само аз мисля така!" или нещо от сорта.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми... зависи кой ми го е казал и за кого го е казал..
    Зависи дали казаното пряко засяга човека(смисъл дали е някаква безобидна клюка или нещо по-сериозно), но .. не знам, всичко е според зависи..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Аз гласувах че нищо няма да кажа . Не е хубаво да се издават тайните на хората а и ако някой вас ви предаде така как ще се чувствате ? гадно нали

Мега фен Аватара на koalka
    Зависи колко ми е близък.Ако е нещо за някой роднина мисля,че няма да кажа,но ако е за приятеля ми веднага ще му кажа.

Голям фен
    Град
    Бургас
    наистина нещата са мн относителни.. точно кой ми е казал тайната , каква е тя.. колко държа на този човек .. колко държа и на този за който е нещото.. какво ще стане ако кажа.. или ако не кажа.. и т.н попринцип и аз не обичам да портя.. но има и случаи в които бих казала ако човека ми е супер близък.. а нещото е от значение не някоя простотия.. може би бих казала

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    az glasuvah za tova 4e nqma da mu kaja nishto,zashtoto v kraina smetka sled kato nqkoi mi e doveril neshto za drug chovek,shte bade gadno ot moq strana da otida vednaga i da go kaja...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SinisterDoll
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Същото и при мен
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Град
    BOURGAS
    Ako choveka za koito sa kazali neshto mi e naistina blizuk shte mu kaja estesveno zashtoto drygiq koito go e kazal moje da mu se vodi neshto priqtel a sushtevremenno da go predava mnogo qko,a kvo ostava da mu doveri za neshto seriozno i onzi da otidi i da sgafi rabotata .
    P.S. sorry za latinicata no nqmam BG
    OBI4AM SKOROSTA DA E VISOKA,OBI4AM DA OTBIRAM NAI-HUBAVATA STOKA!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си