Zdraveite. Imam problem i ne uspqh da go re6a sama. My4ih se, mislih go, razsyjdavah no ne moga. Syvetvah se s priqteli no i te ne mogat da mi pomognat i se kylnat 4e ne iskat da sa na moe mqsto. Ta molbata mi e: syvet! A istoriqta:
Predi 4 godini haresah mom4e, i postepenno se vlubih v nego... do bolka, do poluda, kraino boleznena i nespodelena lubov. Hodihme 6 pyti ot togava no vse kysahme za6toto toi ne be6e siguren 4e ima ne6to kym men. Stradah, molih se, ridaeh... Moleh Gospod vseki den za edno edni4ko ne6to - toi da me obi4a. iskah da umra, no zaedno s nego! Ve4e po4ti se bqh primirila kogato trygnahme za 6ti pyt... vsi4ko be6e idealno nai krasivite di v jivota mi, izpylneni s nadejda, lubov, 6tastie, spokoistvie. Dokato ot ob6ti priqteli ne razbrah 4e misl ida me kasa. V poslednite dni be6e stanal ujasen i se dyrje6e kym men kato s bokluk. Edna ve4er re6ih 4e kolkoto ida go obi4am imam dostoinstvo i ne jiveq samo zaradi kapki ot negovoto vreme i lubov. Razdqlata doide s grym i trqsak, sqka6 mylniq me udrai i potynah v bezdnata. No vednaga sled tova tragnah s drugo mome... toi mi be6e utreha... dyrje6e se strahotno s men, nose6e me na race i o6te me nosi. No razbrah 4e pyrvata mi, 4istata istinskata lubov me obi4a prizna mi go, priznal go e na na6i priqteli, obi4ame istinski, a ve4e ne moga da sym s nego, za6toto 4oveka s koito sym sega 6te se sysipe ako go zarejda. M/u nas vsi4ko e strahotno, seksa e na 6, toi se razbira sys semeistvoto mi, az sys negovoto...vsi4k oe varha osven tova 4e obi4am pyrviq... stra6no mnogo!!! O6te sled pove4e ot 4 godini za men nqma drug, z amen e samo toi! Sega imam 6ans da sym s nego no ne moga da skysam sega6niq si priqtel... nqmam pravo da go sysipq taka... toi dade vsi4ko za men, be6e mi uteha, znae6e z amoite 4uvstva i vse pak be6e do men vinagi kogato imah nujda ot nego. Ne iska6e ni6to ot men v zamqna osven da byda s nego...
Pri vs slu4ai 6te ima naraneni... ili sega6niq mi priqtel, ili az i istinskata mi lubov ili i trimata...
Vyprosa mi e : da sasipq li priqtelq si no da se otdam na nai krasivite 4uvstva koito izpitvam, ili da prodalja da jiveq v stradanie i myl4anie dale4 ot istinskata si lubov.
Hora nepodelenata lubov e stra6na myka, no na nikoi ne pojelavam nevyzmojnata lubov!