- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pomogne te miiiiiiiiiiiiii
pomognete mi ... kajete mi moga li da sum bremena sled kato pih hap4eta doide mi.... napravih si test i toi be6e otricatelen.... no ka4ih 5 KG... ima li veroqtnost xda sum bremenna?
пфффф........
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
molq vi kajete tova 6te sasipe jivota mi![]()
Off.... Tva s kilata e na psihichna osnova. Ne si bremenna a si go vyobrazqvash! MISLI POZITIVNO![]()
mislq ... no nz az sum realistka... i nz se pak ima li nqkva veroqtnost da si imam Bebe![]()
sled kato ti e doshlo ne . Prosto ograni4i qdeneto .
по тая логика всеки който качва килограми е бременен!
а относно до предишното изказване че "ако ти е дошло значи не си"
това е грешно- има случеи при които цикалат ти продалжава докато си бременна -нарича се цветна бременност
http://www.az-jenata.com/display.php...n_article=1010
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
e pri cvetnata bremenost testa kakvo pokazva - polojitelen ili otricatelen
просто си надебеляла. успокой се![]()
и престанете с тая цветна бременност щото сте смотани вече.
алелуя.
е определено положителен! но имах предвид изказването-щом ти е дошло значи не си
някаде в това мнение виждаш ли да се споменава за тест за бременост
ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!
ufi nz no edna smotla mi kaza... 4e pri cvetna bremenost... testa si pokazva vinagi otricatelno i nemoje da razbere6 4e si bremenna
изчакай още малко и ако земе да рита... значи си бременна![]()
DemeK kvo iska6 da Kaje6?Първоначално написано от YouR_PoisoN
"Демек" ако си бременна след време ще ти проличо-бебето ще рита, а ако не си... всичко е ОКПървоначално написано от Анонимко
![]()
Абе отиди на гинеколог вееее, ние да не сме врачки че да те знаем ко си се... "таковала" и после дъл си бременна. Ако си ще си носиш последствията. Колкото повече време отлагаш толкова по зле, отиди на гинеколог, избора си е твой!
prosto ikah mneniq....
poprincip da no.. kat mi doide mi be6e razli4no i pose za 1 mesec 2 3 puti miidva none normalno... a sega mai mi zakasnqva...Първоначално написано от krem4et0
ГИНЕКОЛОГА МУ Е МАЙКАТАПървоначално написано от Анонимко
,
за да си 100000% сигурна, с такива неща шега не бива![]()
da no nemopga da otida.... na 16 sum i ako mama razbere 6te me ubie ako mojeh da otida nqma6e da vi pitam prosto iskah da znam dali sled hap4etata testa i cikulaima veroqtnost da sum s bebeПървоначално написано от YouR_PoisoN
1. Не е нужно майка ти да разбере
2. ЗА Бога ти си пила хапчета, теста е отрицателен... според мен определено НЕ си бременна!
Да ти кажа ли истината? Не си реалистка, просто си тъпа!Първоначално написано от Анонимко
Дошло ти е, тестове си правила и пак.. "бременна ли съм?". Нямам думи... Качила 5 кг...Просто спри да ядеш.
Как може да ни занимаваш с такива простотии при положение, че си неграмотна и явно въобще нямаш представа как се забременява. Аман от такива. Седни и си прочети уроците по биология пък тогава прави секс!
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Ne si bremenna, a debela...
tva cvetnatabremennost ne e izmislica.bratov4etka mi koqto e ve4e na 25 i e jenena razbra 4ak v 3-q mesec 4e e bremenna.prez cqloto vreme si i e idval cikula.samo det seki den se 4ustvala zle i nakraq kat oti6la na lekar razbrala pri izsledvaneto na kruvta.tui 4e...
...it's WilD ObseSSioN...
безсмислен въпрос, определено неПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Сега ако каже и че е девствена ...
Bring it! What?
We right here
We're not goin anywhere
We right here
This is ours and we don't share
We right here
Bring your crew cuz we don't care
We right here
Uh, uh, uh