- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 2 въпроса
здравейте
първо искам да попитам колко дълго живеят сперматозоидите във външна среда,тоест след `свършването`.кога спират да са `ефективни`?
второ,може ли при гинекологичен преглед/не ехограф/ да се установи със сигурност дали има бременност,може ли да остане незабелязано ако не си казал на лекаря че се съмняваш за наличието на такава.или само с видеозон?
много благодаря предварително.
Сперматизоидите спират да са ефективни,когато имат контакт с въздуха.И на ехограф със сигурност няма как да се разбере дали е бременна![]()
от ехографа може да се разбере!Първоначално написано от Анонимко
От простоя генекологичен преглед без да си му споменала че имаш съмнения,не мисля че може да се разбере
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ami mai-mai razlikata e golqma m/u videozona i ginekologa...ne razbiram ot tova, ama si spomnqm 4e maika mi kato be6e bremenna sys sestra mi ot videozona 9 meseca kazvaha 4e 6te e mom4e, a to se prykna momi4e...i do posledno o4akvahme myjko a ne jensko...tai 4e nz kolko mu e sigurnostta i na engo!!!
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Живеят около 72 часа.
Не знам дами може да се види с някаква си машинка...май теста е по-точен (евентуално), понеже само хормонални промени са настъпили в организма. Зародиши, ембриони....по-нататък са тез неща
как ще живеят 72 часа??? глупости живеят няколко минути най- много. а ако отидеш на гинеколог би трябвало да разбере че си бременна и без да казваш.. но можеш и да кажеш че има съмнения какъв е проблема? или си направи тестПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Толкоз много часове живеят вътре в женското тяло като влязат- демек могат да дочакат яйцеклетката един вид. Хитри саИначе на въздух умират бързо, във вода също, а пък като е изсъхнало вече петното или мястото или където там е била спермата- значи със сигурност вече са умрели. А бременност се установява със тест и кръвно изследване...