Здравейте,реших да си споделя проблема в този форум,защотото е доста тежко положението напоследък...12 клас съм и тя е от моя клас.Страшно много я харесвам,направо съм се побъркал вече 2ра година по нея,малко лошо се получи че се влюбих(с нищо не й го показвам просто се държа мило и внимателно)ама какво да се прави стават и такива неща за съжаление.Много добри и близки приятели сме,споделяме си доста неща,говорим си постоянно,но едно искам да разбера дали е време вече да си разкрия чувствата си пред нея,защотото незнам дали ме харесва достатъчно и как ще отвърне.В смисъл гледа ме малко особено(с чувство някак си,не мога да го опиша точно),като съм сдухан ме успокоява,обръща ми внимание,проявява интерес към мен винаги.Много е важно как да подходя в тази ситуация да й кажа ли всичко или да запазя приятелството ни и да не рискувам,което ще е тежко,защото ще ме е яд после много,че не съм опитал.Имам смелост да й кажа,но не искам да чуя,че приятелството е по-ценното нещо в случая и тем подобни.Как да постъпя?Незнам дали не ме харесва само като приятел ... и дали понякога,когато демонстрира близост не е от приятелска обич просто или приятелска заинтересованост?Посъветв йте ме как да разбера и какво да правая,че е тежичко ...?