.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: POMAGA LI?

MaLcHo:P
    Guest

POMAGA LI?

nqkoi da e izpolzval shampoanite na elseve-grija i s1jivqvane?i pomagat li che kosata mi ima nujda ot lybov

Повече от фен
    И да помагат на някой това не означава, че и на тебе ще ти помогна, тва е мноо относително и индивидуално, що не земе да пробваш и да ни кажеш резултата а? ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    И да помагат на някой това не означава, че и на тебе ще ти помогна, тва е мноо относително и индивидуално, що не земе да пробваш и да ни кажеш резултата а? ..
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Guest
    Това писмо е обиколило света.Това е писмо на щастието ,след прочитането му задължително трябва да го Постнете в още поне 3 Форума в Следвашите 3 часа иначе ще ви се случи нещо много лошо.Ако разпратите писмото ще ви се случи нещо прекрасно.Не си мислете ,че това е някаква Глупост.След постването на това Писмо във Форума на Data.bg то беше изтрито и след 4 дена Модератора Който го беше изтрил Почина ,същото се случи и с Администратора на http://arenabg.com преди няколко дена ,той вече е мъртъв защото се опита да спре разпространението на писмото.За разлика от тях тези който са разпратили писмото са били възнаградени щедро и са живяли щастливо и ще живеят така до края на живота си.Ако искате да имате късмет и успех в любовта и парита разпратете писмото дори в повече от 3 Форума ,3 е минималната Бройка.Писмото е Урисано с Магията и съдбата на Илюминати и не е някаква шарлатанство ,истинска магия се крие в тези редове........

Голям фен
    Град
    Разград
    Зависи от косата.При някои помага,при други-не.Пробвай все пак-нищо няма да изгубиш.
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

аз сам ги използжа и не са толкоз ло6и а разлика определено има

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
    Зависи от косата.При някои помага,при други-не.Пробвай все пак-нищо няма да изгубиш.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си