- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- KaKvo HaREsVatE viE...?
най-много обичам готини дънки (нямам) и тениска отгоре![]()
или като е по студено, пуловер с V-образно деколте и полошърт отдолу, и яката да е извадена.
и кубинки.![]()
алелуя.
Обличам се както дойде, но все пак имам няколко правила:
Никога не нося жълто, розово или светло синьо.
Имам и тесни ии широки дрехи и никога не ги съчетавам помежду си. Единствено ми харесва една комбинация между тесни прилепнали дънки и една много готина широка блуза с открити рамене.
Любими цветови комбинации: черно със черно;черно със зелено; сиво със зелено; бежаво с черно. Както се вижда хич не си падам по ярките цветове. Всъщност единствената ми таква дреха е един гащеризон с червени райета.
Нося малко нестандартни украшения - кожени или плетени гривнички; разни ланчета с дървени чудеса на тях и общо взето това.
През лятото нося кецове, а през зимата пак кецове, или идин вид обувки, мисля че се казваха кларкови.
минах през кви ли не цветови гами, но стила ми винаги се е оставал почти еднакъв...
обожавам дънки, изчистени, черни или квото и да е синьо. нормални гащи е трудно да се намери, вече почти всички са с некви брокати и подобни лайна. предпочитам да се нещо средно м/у тесни и нормални и крачола да се разширява долу (не точно чарлстон, но подобно...) и им режа подгъва долу... не знам що о.О по-долно изглежда.
обичам ризи!! основно това нося - карирани, на раета, едноцветни, двуцветни, лилави, черни, сиви. всякакви. пуловери също обичам в бежаво или някво подобно + суичъри.
за дрънкулки - лятото нося винаги кожени гривни или от тоя род, ама зимата не ми е удобно. иначе на врата редовно си имам разни глупости.
за обувки - квото ми се носи. за момента предпочитам гуменки и кецове, щото много ходя, а с кубинки ме заболяват и/или измръзват пръстите.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
az puk vinagi sam s 6iroki danki , normalno 6orika bluzka(pove4eto sa s ka4ulka) i suit6ar(ili nqkvo gorni6te).nosq kecki i hi4 ne si padam po teq sme6nite botu6ki s puh4eta, tokove i tem podobniUJASNI SA!!! ama koito si gi haresva da si gi nosiiiii
otnosno grima-ne se grimiram 4esto nai mn 4eren moliv , spiralka i glanc eventualno (da nema da zaprili4vam na kurva q)
aaaa i v posledno vreme ne6to sam se zaribila po sivo,kafqvo i tutunevo zeleno
eeeeeemi tva e ot mene
![]()
tva gornoto mnenie e moeto ama ne si napisah nick4etoama kvo da pravim ? i nie tapite sme hota
![]()
![]()
Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P
Ами най- често обличам дънките, обикновена блузка и кецките и си ми е супер така най-ме кефи, обличам се най-вече спортно(примерно не обличам анцузи-просто дънките) На мен лично ми харесва стилът ми на обличане :P Съчетавам дрехите си по цветовете, но не да изглеждам еднообразноНе се гримирвам - просто молив за очи и безцветен гланц за устни
и така
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Всички тук имате някакъв стил, определени цветове...При мен няма такова нещо.Обожавам десени на точки и райета.Като цветове нося много зелено и черно, и оранжево, и червено, и жълто.Абе имам дрехи във всички цветове без кафяво.Цвета ми е отвратителен и въобще не ми харесва.А най-много мразя розово.
Много мразя да се навличам.Миналата година с един черен пуловер съм изкарала цяла зима /а сега вече не ми харесва/.И затова зимата ходя просто с една блузка и яке.И все ми е топло.Иначе като кройка най-обикновени блузки.Имам само 2 с по-дълбоко деколте и те са ми за "специални случаи".Най-често си нося потничетата и тениските от лятото в/у боди с дълъг ръкав или едноцветна блуза.За дънки....Еми аз нямам.Т.е. имам едни светли, широки, но те са летни.И сега си взех едни полу-шалвари, обаче къси до коляното, без никакви бродерийки и много си ги харесвам.Те пък са тъмни.Иначе имам много панталони.Само 1 е по мен.Просто не ми е удобно с впити панталони, да не говорим за дънки.Иначе са с ниска талия.
Пола имам само една обаче я нося много.Много си я харесвам, но трябва да си взема клинче.
Маниачка съм на обувки и съм способна да изхарча тлъсти суми.Ако можех постоянно щях да си купувам.Тези ретро обувкита, които са на мода много ме радват и в най-скоро време ще си взема.Ботушите ми са високи тип спортни.
Аксесоари нямам много и трябва да си взема.Радват ме обемните такива.
Нося различни цветове попринцип,но тази година нещо ме прихвана и повечето ми блузи са в синьо имам и няколко черни и бели...обичам да ходя с по-широки дрехи и мисля че ми седят добре,но ако видите в гардероба ми каква е лудница просто има всякакви стилове...((: За дънки имам от опити до МНОГО широки...Грим...слагам пудра фондйотен (аве незнам как се пи6е хах ) ако има време и ми се занимава спирала и молив...сенки много рядко и гланц тфа е (:
ami otnosno cvetovete naposleduk sum vse v masleno zeleno,rozovko no ne mn iskrq6to,oranjevo obojavam,nqkakvi takiva po-ybiti i po-nejni.
nosq si dunki v pove4eto sly4ai,a blyzkite sa mi razli4ni nqmam opredelen stil stiga da mi grabne okoto i da mi stoi dobre i si q vzimam
и яз таи се овли4ам!!!Първоначално написано от Th3WildAng3l
![]()
![]()
![]()
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
еми нося най-често дънки-ако са дълги със кецове,ако са 7/8 си ги вкарвам в ботушките(дали ще са с токче или не зависи дали имам физическо или ще обикалям някъде..) и по-рядко нося къси поли и панталони.Слагам доста често блузки с паднало рамо..също така и само по сутиен и отгоре някаква плетена блузка на дупки и мннн яко седи(ефекта ЛУАЛ) !..или някфи блузки с копченца отпреде и по отворенки..може и по спортно със суичъри отгоре(и късички и дълги) или пък бяла блузка с едно синичко късо плетенко..дето отпреде се закопчава с голямо копче..за всекидневието предпочитам ризка със сако отгоре.. и едно тънко шалче на сърчица което си връзвам като вратовръзка
![]()
![]()
\
/
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!