Какво ви е мнението за тениса на корт?
мн е як и полезен този спорт,защото си стагаш цялото тяло
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Много харесвам тениса! От известно време тренирам и се чувствам много добре! Абе много готин спорт!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ммдам и аз съм на същото мнение :PПървоначално написано от playful_baby
--== LoVe Me 0r HaTe Me That's ThE quEsTioN!? If YoU LoVe Me ThaN... ThaNk YoU! If YoU HaTe Me ThaN... FuCk You ! ==--
Напълно подкрепям!![]()
Poprincip sum fenka poveche na tenis na masa ama i na kort e gotinko,mnogo pomaga za figurata
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Играла съм няколко пъти и ми харесва, но по принцип не бих се заминавала с този спорт - призванието ми е друго![]()
кефи ме да гледам
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
еми нее ло6 приатномие по някои път да гледам тенис
![]()
м играл съм ама не е за мен много тичане... виж тенис на маса е другослед волейбола това ми е любимият спорт за игра
жалко, че нямам много време сега за него
mn xubav sport
AMAN!
Ммм...Напоследък и аз съм се зарибила яко и искам да се уча да играя ама не знам нито къде да отида,нито каква ракета да си купувамНякой да знае в стара загора някъде дали има дето се играе тенис?
[quote="Kar4eto"]Ммм...Напоследък и аз съм се зарибила яко и искам да се уча да играя ама не знам нито къде да отида,нито каква ракета да си купувамНякой да знае в стара загора някъде дали има дето се играе тенис?[/quote
Има! Ако искаш да ти дам повечко информация пусни едно ЛС![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!