.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    LoVeLess`
    Guest

Moderated:Скъсахме преди година,не го обичам, но ...

Ho0ra zna4i s priatelq mi skusaxme predi 1 god..i prosto nz i az kfo mi e,..i ot togava nasam ne sum hodila s nikoii...ne go obi4am..a prosto nqkfo privlichane..mn pati go vidqx s novata mu pr-ka..ne go revnuvam..a toi mi se obajdashe do predi 2-3 meseca..no veche NE!i taka..ne moga da si obesnq kfo mi e ..nqkfo mn stranno 4uvstvo a spored vas> sluchvalo li vi se?izkajete se chakam

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

za kakvo to4no ti se e obajdal,za kafe ili ei tui da te 4ue?ne6to ne 4atkam..na tebe ne ti puka za nego ne go obi4a6 nito revnuiva6..toi si ima averka.. a tova 4e ne ti zvyni te pritesnqva..i kakvo?moje prosto da e re6il da te zabravi.. nz.. sled kato ne ti e pukalo do sq.. prodyljavai taka da ne ti puka
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

LoVeLess`
    Guest

..

emi..uj za da me chue..no0..nz i az...mai vse oshte go haresvam...mislq che i toi ne bezrazlichen..vupreki che mina 1 god... drug kato nego nqma da sreshna..

иамм сащият проблем,но аз осъзнавам че го обичам и че го ревнувам от гаджето му...и той е безразличен към мен кмакар вече година и полувина да не сме заедно...Най добре наприви като мен стой далече от него,избягавай го..нали знаеш дале от очите далеч от сърцето/макар при мен да не действа така/.Намери си друг,аз така опитвам...ще намериш друг който да го замени...сети се за всички негови недостатъци и се опитай да го отблъснеш напълно от теб...Упсех дано намериш друг
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

ne se ot4aivai mila,6te sre6ne6 nqkoi s koito otnovo 6te si 6tastliva.. i pri mene mina sig ve4e godina otkakto se razdelih s mom4eto koeto obi4ah naisitna.. i sega kato go vidq i vseki put se se6tam za vsi4ko koeto sme prejiveli zaedno.. no si kazvam 4e 6tom vednuj sme se razdelili to po dobre e pove4e da ne sme zaedno..6tom se e poqvila pre4ka..ni6to ne moje da e sy6toto..taka 4e poslu6ai me i gledai napred kolkoto i tejko i tyjno da ti e..obi4ai si go i vinagi ako iska6 si go nosi v syrceto no si pozvoli da si 6tastliva s drug \/
    *** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: kajete...

Цитирай Първоначално написано от LoVeLess`
    Ho0ra zna4i s priatelq mi skusaxme predi 1 god..i prosto nz i az kfo mi e,..i ot togava nasam ne sum hodila s nikoii...ne go obi4am..a prosto nqkfo privlichane..mn pati go vidqx s novata mu pr-ka..ne go revnuvam..a toi mi se obajdashe do predi 2-3 meseca..no veche NE!i taka..ne moga da si obesnq kfo mi e ..nqkfo mn stranno 4uvstvo a spored vas> sluchvalo li vi se?izkajete se chakam
    Случвало ми се е три пъти....що не земе да стане обратното...на някой да му пука за мене....
    А иначе по въпроса нищо неможеш да направиш без да има той желание!Квото било било...колкото и да боли....

Голям фен
    slu4valo mi se e vednaj,no s malko pove4e volq uspqh da go preodoleq i sega s tova mom4e sme dobri priqteli
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ти трябва да откриеш сама какво ти е.Незнам какво може да ти е,защото до сега съм имала само едно гадже(тая дума я мразя) и не съм била с друг,съответно съм нямала раздели.Просто не си намерила човека,с който искаш да си,след като си се разделила с приятеля ти.

Ами зависи да ти кажа от кой ъгъл ще погледнеш нещата защото 1во ти може би си още влюбена в него но просто не си го признаваш и 2ро "Ревността не винаги умира с любовта"
    Любов е да дадеш на някого възможността да те унищожи, вярвайки че той няма да го направи!

LoVeless`
    Guest

a sq..?

I sq..kfo da praq tochnu ...nz kfo da praq ..mn sum oburkana...ne moga da mislq za nishto dr osven nego...vsi4ko svarshi otdavna..No az i da ne go revnuvam vse oshte si mislq za nego.. pomognete mii..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си