.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    [SlAdKa_MiSsKa]
    Guest

Strah me e,pri tova mnogoooooooo:(

Zdraveite sladuri .Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah HELP ME PLEASE [-o<

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Няма от какво да те е страх

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Guest

Re: Strah me e,pri tova mnogoooooooo:(

Цитирай Първоначално написано от [SlAdKa_MiSsKa
    ]Zdraveite sladuri .Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah HELP ME PLEASE [-o<
    absolutno mislq 4e nqma ni6to sramno. poznavam hora koito do 20-na godini bqha devstveni. vajnoto e 4oveka da e podhodq6tiq, za6toto ako go napravi6 kolkoto e taka da se ot4ete6, izjivqvaneto ne e sy6toto.

Супер фен
    spored men kogato se nastroi6 psihi4eski 6te si gotova vse pak sexa trqq da e priqtno izjivqvane

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    1.Не се води по приятелките си относно секса никога!!!
    2.За първия път няма рано или късно , стига да не е под 14 години (мое мнение) ...Според мен най-подходящо е 16-17 , но всичко зависи най-вече от психическата нагласа...
    3. Секса е нещо прекрасно и стига да го направиш с наистина подходящия човек и ти ще се съгласиш , че е така :P И спокойно , няма нищо страшно...Това е най-нормалното нещо на света...А за преодоляване...Може да започнете с орална любов , за да свикнеш със самата мисъл и да не се срамуваш и след това да преминете към секса

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Guest
    Дано да те изтърбуши та да поумнееш

naistina nqma ot kvo da te e strah po princip ima momi4eta koito gi boli i koito ne gi boli pojelavam ti da si ot vtorite a kakto sa mi kazwali mama i tati ....napravi go kogato poznavash 4oveka kogato go obi4ash i kogato darjish mn na nego a ne samo za ednoto e**** ako me razbirash prosto nqma ot kakwo da te e strah...1viq put moje da ne ti e mn mn priqtno no po natatuk shte razberesh kakwo e udovolstvieto ot sexa...

Голям фен
    Град
    Бургас
    правиш секс когато ти си решиш ако искаш на 15 ако искаш на 20 .. няма значение че другите го били правили.. то ако е въпроса от 12 годишни започват.. трябва да си готова , да си се решила , да имаш подходящ човек до себе си който си обичаш защото 1я път е най важен и се помни цял живот.. трябва да си готова , да имаш и добра сексуална култура.. кво ти пука кой го е правил.. това не те прави задръстена или някви такива. мисля че още ти е рано по думите ти

Голям фен
    Spored men 6tom izpitva6 strax zna4i o6te ne si gotova da predprieme6 tazi kra4ka!Nedei da barza6!Napravi go kogato si sigurna 4e go iska6
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    е кво като приятелката ти го е направила ?!? щом те е страх по добре недеи а когато се чустваш по-готова спи с него
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

amm 1vo-nqma ni6to sramno da si devstven ...a su6to i da ne si (AZ SU6TO NA 15 GO NAPRAVIH)
    ! NQMA OT KAKVO DA TE E STRAH!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Е няма ко да те е страх!За всичко си има първи път! Спокс

Град
    plovdiv
    няма от кво да се стахуваш давай смело напред!
    а пак на лафове от сорта "трябва да е с подходящия " са пална глупост!
    който иска можем да поспорим по тоя вапрос!!!1
    ВсиЧк0 е кЪсмЕт!!!!!!!!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от l@zur
    няма от кво да се стахуваш давай смело напред!
    а пак на лафове от сорта "трябва да е с подходящия " са пална глупост!
    който иска можем да поспорим по тоя вапрос!!!1
    az iskam SKYPE mi e Marianna1727

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    ч. Не е страшно
    2. За мен най-подходящата възраст е 16 (миналната)
    3. Това че приятелките ти правят секс, съвсем не означава че и ти трябва да практикуваш това нещо, което в тяхния случай се явява спорт. Бих казал че момичета на 16-17 години...туй е престиж да си девствена

Град
    Неизвестен
    Здр ами да ти кажа и мен ме беше мн шубе за 1-вия пат ама всичко мина по добре от очакваното.Няма от какво да се страхуваш.Пиини една,две водки да ти е по спокоино и ще се отпуснеш.Наи важното е гаджето ти да е опитен.И дано да те отвори сас прастчета след тва вече е лесно.Успех мила :P
    МаNikKkKkKK

Purviqt put si e purvi-dori da e s podhodq6tiq 4ovek-pak ne e ni6to osobenno.No po-dobre otkolkoto da ste zapoznali samo i da se naebete bez da si znaete imenata.Ina4e nqma ot kakvo da te e strah,ne trqbva da se sramuva6 ot ni6to.Vuv sexa nqma sramni ne6ta. \/ i dano i toi da durji da na teb-trqbva da si sigurna v tova.Men mi be6e stranno ot na4alo,no posle burzo 6te se otpusne6 i 6te vidi6 4e nqma ni6to stra6no.I ako se strahuva6 ot bolkata govori s priqtelq si predi da go napravite moje6 da mu kaje6 4e e po-bezbolezneno s prust4e otna4alo.Uspeh
    ...it's WilD ObseSSioN...

Guest
    ми прави6 го когато се по4уства6 готова.... а пък и няма ни6то стра6но... се пак оби4а6 приятеля си... и ако му вярва6 няма ни6т0 ло060 пр0ст0 първия път няма да е наи хубавия .....успех!!!

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Пий хапчета против страх хахахахаха мен като ме е страх не правя нищо

Изчакай може когато направиш 16 да не те е страх толкова

Guest

Цитирай Първоначално написано от [SlAdKa_MiSsKa
    ]Zdraveite sladuri .Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam .Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah HELP ME PLEASE [-o<
    СЕКС МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ НА ВСЯКАКВА ВЪЗРАСТ СТИГА ДА ЗНАЕШ КАКВО ОЗНАЧАВА (И ДА НЕ Е ПРОТИВ ЗАКОНА)

примери? добре за малолетни - нали има педофили които правят секс с деца на 1-2 годинки Непълнолетни - мангалите се шибат още на 11 годишна възраст. Пълнолетните е ясно че се шибат по всяко време, Възрастните, смятам че Мърдок, както и Хю Хефнър са го доказали и то няколко пъти с младите си партньорки

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ако не си готова, ако се страхува, изчакай докато си наистина сигурна, само защото другите правят секс, не значи , че и ти трябва! Това е нещо много важно и лично, трябва да си наистина сигурен, че го искаш. Ако вярваш на момчето, ако го обичаш и не се притесняваш, чак тогава може да пристъпиш до следващия етап от отношенията ви. Не бързай...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    ч. Не е страшно
    2. За мен най-подходящата възраст е 16 (миналната)
    3. Това че приятелките ти правят секс, съвсем не означава че и ти трябва да практикуваш това нещо, което в тяхния случай се явява спорт. Бих казал че момичета на 16-17 години...туй е престиж да си девствена
    Tva poslednoto, za prestija...mnogo mi haresa, mnogo hubavo akzano.
    A po temata, ne se vodi po deistviqta na priqtelkite ti. Primerno ako priqtelkata ti e izqla edno lai*o, ti 6te go napravi6 li samo za6toto ne si kato neq.Primera e gaden ama vse pak tva si ti, a ne priqtelkite ti. I 6tom te e strah, zna4i men ako pita6 ne si gotova.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    поредното младо глупаво момиче. Абе,деца вие нямате ли си друг развлечения? Имам чувството че сексът ви е единственото разнообразие в живота. За мен не е подходящо да правиш секс преди 18,защото тогава каквото и да стане-болест или ббе решение за това какво ще правиш вземаш само и единствено ТИ. Сексът е нещо доста отговорно и не мисля,че 1 дете на 13-14 може да понесе всички отговорности от него.

Guest
    щом те е страх значи не си готова все още за секс !!!!!!!!! така че по-добре недей да го правиш.. ако приятелят ти също те обича ще те разбере и няма да ти дава зор. с времето ще пораснеш, ще разбереш че секса е нещо нормално, хубаво , но и отговорно. и тогава ще си наясно за какво става въпрос точно.. и ще знаеш какво да правиш
    айде умната

manik_
    Guest

re:

spokoino nqma ot kakvo da se pla6i6 rano ili kasno i 6te go izpita6 ne boli tokova kolkoto govorqt posle idva hubavoto :P nqma si opredelena vazrast za da pravi6 sex a kolkoto do podhodq6tiqt moment vqrwam 4e 6te se slu4i bez predvaritelna podgotovka i sas tvoe jelanie ne se vodi po 4ujdiq jivoti az mislq 4e tr dae spodhodq6tiqt 4ovek za da ti ostane nqkakav mil spomen za parviq pat,a ne da se sramuva6 ot nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си