- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Strah me e,pri tova mnogoooooooo:(
6tom tolkova mn te e strah a i kato te gledam kak se vodi6 po akalat na priqtelka sas sigurnost prosto ne si gotova za sex
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Няма от какво толкова да те е страх, но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го направете с презерватив.Първоначално написано от [SlAdKa_MiSsKa
Възраст подходяща е всяка, на която ти самата си се почувствала готова и имаш желанието и нагласата да го направиш.
Нямаш причини да се срамуваш, че все още не си го направила, както и да се гордееш, че си след като това стане факт![]()
еми аз сам на 17 и вапреки това не сам го правила не за друго 6тото е нямало с кои а за6тото просто не сам искала и не сам била готова сега не виждам голямо зна4ение дали 6те го прави6 или не тва 4е пове4ето са се праснали не озна4ава 4е и ти трябва да си като тях мен ме кефят разли4ните хора но все пак ти си решаваш аи касмет![]()
мИ......че то и аз съм на 15 и съм девствена..И какво всички се чукат като разгонени вълчици....или нека кажем зайци...Е, и? Какво толкова...Майната им...Виж сега при мен проблема е друг..Аз и гадже нямам..А относно секса на 15 или 14...нямам нищо против, стига да не се парадира и да не се въвлича целия свят в интимнити ви отношени...Няма защо да те е срам....Това е едно от най-прекрасните неща...Да обичаш някого и да му се отдадеш....![]()
![]()
![]()
You left me to rot...You thought that I'll die in my desperation...but...although I'm dead on the inside.....I still breath...it hurts ..yeah..but is still breathing...I'm thankful...
Всеки си преценява кога да направи първия път.Не се безпокой.Първо е малко гадно(поне така казват от списанията)но после ти става готино.Първоначално написано от [SlAdKa_MiSsKa
Здравей!Ами мисля,че няма нищо срамно да си девствен и ако не искаш да го правиш недей!Но все пак ако мислиш,че го обичаш и той е човека,значи трябва да го направиш с него!И пак ти кавам ако ти не си готова,не го прави!А за приятелките ти,те сигурно не са се страхували!
az ne moga da razbera za6to otdelqte tolkova golqmo vnimanie na seksa.O6te ste malki i tova vi e trypkata vsy6tnost kato se zamislq i az bqh taka na vashite godini,no 6te vidite kato si namerite seriozni priqtelki/priqteli 4e tova da pravite seks ne e koi znai kakvo.Az s moqta priqtelka pravq sex po4ti vseki den i ne plqskam s ryce ili da podska4am tova si e prosto 4as ot ejednevieto prekarvame si priqtno bazikame se probvame razni raboti.no ne se stqgaite nqkvi da se pritesnqvate sega kak 6te se spravq 6te i/mu haresa li trqbva da se otpusnete 1 pyt kato ne se polu4i sledva6tiq pyt 6te stanat ne6tata trqbva da govorite svobodno na taq tema dori i bez da ste pravili seks vajno e da spodelite strahovete si kak go iskate kak go 4uvstvate taka vsi4ko 6te minava po gladko pyk i nqma da si tormozite mozyka s predpolojeniq i strahove
[quote="[SlAdKa_MiSsKa]"]Zdraveite sladuri.Iskam da vi popitam ne6to.Az sam momi4e na 15 sam i sam devstvena.Imam si priqtel,koito mn obi4am.No vuprost e tam 4e iskam da pravq sex s nego,no adski mn me e strah
Dnes razbrah 4e edna priqtelka koqto e na 14 go e napravila v4era,a az o6te ne sam
.Koq e nai podhodq6tata vuzrast za tova,i ima li pri4ina da se sramuvam ot tova 4e vse o6te ne sam go pravila.A i molq vi daite suvet kak da preudoleq tozi strah
HELP ME PLEASE [-o<[/quot
li4no spored men nqma ni6to sramno v tova da si na tezi godini i da si vse o6te devstvena.nqma strogo opredelena vuzrast za zapo4vane na poloviq jivot su6to kakto i gluposti ot roda:"az sum gotova". vseki 4ovek precenqva sam za sebe si to4no koga e momenta.nai-vajnata rolq v slu4aq igrae partniora ti-ot kolko vreme ste zaedno,obi4a6 li go naistina i dali toi teb,dali vednaga sled tova nqma da te zareje , dali naistina zaslujava da mu se otdade6 i v kraina smetka kakuv e toi samiq.6to se otnasq do bolkata mn. zavisi: men li4no ne me bolq ama gram dori mi be6e priqtno, no imah priqtelka ,koqto e revala ot bolka pri purviq si put.no nedei da misli6 tolkova zadulbo4eno to4no za tova ami prosto se podgotvi sus znaniq za predpazni sredstva, higiena i t. n.6to se otnasq do priqtelkata ti -vseki 4ovek trqbva da jivee sam za sebe si a ne za okolnite.a ti ot kakvo vsu6tnost se strhuva6 ot fizi4eskata bolka ili ot po-skoro psihi4eska naglasa?
искам да ти кажа че има за какво да те е страх
но ако толкова много обичаш някой просто му се доверяваш и тва е
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Ня ти режат ръката ве успокой се. става въпрос за ено ебане от което се очаква да изпитваш удоволствие. Зако винаги тря да се страхувате от секса? Някой да е умрял от ебане!?Първоначално написано от [SlAdKa_MiSsKa
Мисля, че около 2 милиона СПИНозни (по официална статистика), да не говорим за другите Болести Предавани по Полов Път и безбройните жертви на сексуално насилие от страна на изроди.
nai golqmata glupost e da go pravi6,za6toto gapravqt priqtelkite ti,spored men ne si gotova o6te zatova te e strah![]()
AKO NE VQRVA6 V LUBOVTA OT PRUV POGLED POGLEDNI ME DVA PUTI!!!
Хахахах, май съм назад с материала, а? Около 38 милиона назаде. Аа, сега се сещам, това е цифрата за миналата година (надявам се пак да не се лъжа). Изобщо не съм се усетил!
Такаа.. Реших да направя справка в Wikipedia-та (защото ме мързи да търся по-достоверен източник). Умрелите досега от СПИН - 25 милиона от 1981 насам. 38.6 милиона са болните в момента. Последната година са умрели между 2.4 и 3.3 милиона души, над половин милион, от които - деца.
Както и да е, СПИН дискусията не е за тази тема.
това за приятелките...нещо не ми допада...никога не съм се надпреварвала коя 1-ва ще го направи.дори не сам го планирала кога да го направя, просто един ден отидохме отвъд целувките, обарването и т.н.
Като го направиш 1-я път малко ще те е боли(въпреки че при мен нямаше болка), но втория ще ти хареса, ще станеш ненаситна, ще заобичаш секса и ще искаш всеки ден. И да 1-ят път казват че не се забравя и че ще обичаш винаги човека,бля бля бля. Аз не мисля така. Всичко е много относително. Просто живей на мига и прави всичко на момента. Вярвай на 1-вата си интуиция независимо дали ти се струва грешна. Успех!...а да и задължително с презерватив!
Точно казано... Страхът е от болката, който там попитаПървоначално написано от SlasHDaFiveNine
Но тя си е строго индивидуална, зависи от прекалено много неща, за да е единствената причина да не го правиш
Ама щом се сравняваш с приятелката ти, значи определено не си готова- изчакай малко, бъди напълно сигурна и уверена в себе си, когато решиш, че "е дошъл моментЪТ"
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ludo_mace
Мацка точно болката мисля че и е наи малки проблем... ако се опасяваш толкова или се притесняваш от нещо изчакаи нее нужно да бързаш ако го правиш зада неизоставаш от приателките си прави го за мига , удоволсвието и любовта не за обществена позиция![]()
Hahu Hihi
това че си девствена трябва да те радва че не си се изкурволясала от малка (12-13г)![]()
иначе няма от какво да те е срам нито от какво да те е страх а това че приятелката ти е правила секс преди теб е голяма работа![]()
не мисля че е зобре да правиш секс на 14 години
но все пак всеки сам си решава
за мен най-подходящата възраст за загуба на девствеността е 16 години
![]()
Ами да ти кажа тъпо ще е да ти кажа недей бърза , защото знам че не ти се чака, но все пак само едно е важно - ПОЛЗВАЙ ПРЕЗЕРВАТИВ!![]()
What have you done to me,
I’ll never be the same I'll tell you for sure
You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah