- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- kola maska
Znachi iskam da si napravq kola maska zashtoto ve4e mi omruzna popshti vseki den s samo brusna4kata iskam da si pravq domashna kola maska bihteli mi preporu4ali kakva da si vzema ot aptekata topla ...... studena .... i cenata gore dolo kolko e za 1 ? mom4e sum mejdo drugoto
вземи си веет лентичките
кутията струва около 6 лева![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ami ot dosta hora sum 4uval 4e lentite na veet mnogo,mnogo ne pomagat za tova iskam da mi preporu4ate nqkakva kola maska hubavaПървоначално написано от ninsy
аз лично ползввам веет и съм много доволна а и стрееп ако не се лъжа също са добри
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Zna4i edna kola maska,bez zna4enie kakva e e pod 1lv.A ve4e ti si vzemi i te4na i studena i probvai![]()
A inache nqkakvi lenti4ki ne trqbvat li taka po zdraviПървоначално написано от Sladkata_Nansi
i s kakvo se 4isti posle kolata maska ?
Ami to razli4nite vidove kola maska po razli4en na4in se prilagat,taka 4e az ti kazah-vzemi si ot dvata vida po edna i probvaiПървоначално написано от .......
Na opakovkite si ima palno upatvane!
a nqkakvo krem4e ili pudra za uspokoqvane na kojata sled kolata maska ?
Ami po princip losiona za tqlo pomaga,no moga da ti kaja edna dr receptaSled kato svar6i6 s premahvaneto na kosmite natarkai mestoto s led i vsi4ko 6te bade OK
![]()
mersi mnogo {}Първоначално написано от Sladkata_Nansi
Nqma za kakvo!Ae probvai i kaji deistva liПървоначално написано от lubopitniq
![]()
А я аз да попитам,ако не се мажеш с нищо(за успокояване) след кола маска нали няма нищо да стане?Първоначално написано от Sladkata_Nansi
И може ли да използвам течна кола маска за долната част ,сещате се къде,че един приятел ми каза,че не ставало,пък друг друго...![]()
Законите са едни!или биеш,или те бият...
Аз лично използвам студена кола маска, но от епилатора по- добър резултат не съм постигала...
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Ako ne se namaji6 s ni6to zadaljitelno 6te si ima6 4erveni to4ki,a i moje6 da polu4i6 nqkakvo vazpalenie,no zavisi ot kojata ti!Първоначално написано от Far