zna4i si4ko e mn slojno toi e moi mn dobur fr predi izvestno vreme hodihme no ne se poly4i i toi se o6te ima 4ystva kum men no me ima6e i za mn blizka fr i yspqh da spe4elq doverioto my i toi mi vqrva6e za vsi4o no razbra 1na mn pazena taina ot vsi4ki 4e sam spala s 1 biv6 negov mn dobyr fr i moi biv6 nai dobur fr su6to de a te se bqha skarali predi pove4e ot godina zaradi men no toi razbra a go bqh lugala 4e nqam ni6to ob6to s nego 6tot ne iskah nikoi da znae zatova no toi razbra za6toto az se skarah s drygiq i toi naprai taka 4e da razbere samo i samo da me skara i da ostana sama i sq nz kvo da praa mn mi e surdit 4e sam go izlugala daje se sdobriha s drygoto mom4e i nz kak i 6to nadqam se 4e samo za da me narani no ne sam siorna iskam da si go vurna mn e vajne za men sujalqvam 4e go izlugah no nqah izbor ne sam iskala da go naranq daite suvet pls kak da si go vurna 6tot 6te otka4a toi ne obru6ta vnimanie nito na dymite nito na sulzite mi ni6to ne go trogva za 1 den se promeni abs si4ko waw kva tema a daite suvet4eta se pak