.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

кого да избера

така проблемъте следния:ходя с едно момче от горе долу един месец,ама неможе да се каже че искам да бъда с него...в понеделника,момчето което обичам от 5-6 месеца(нз точно колко)ми каза че изпитва някакви чувства към мен и ме пита дали искаме да пробваме и аз му казах да...обаче стана така че както си бяхме у тях аз се напих и от 16часа до 5часа(сутринта) не си спомням какво е станало...днес отидох у тях и той мноо се учуди как още съм жива,защото съм била падала по стълбите и т.н. държа се супер безразлично към мен...и накрая когото си тръгвах просто го попитах какво правиме ние двамата...и той просто ми каза че още ходим...ок,ама днес видях една приятелка,дето ми разказа какво е станало и затова как искал да ме надруса с анфети за да изтрезнея нз...иначе се държи мноо добре
    Feel my pain

Guest
    Проблемът е в теб.

Голям фен
    Може да се е отвратил от пияният ти вид .. а м/у другото зарежи приятеля си за да не стане късно, едва ли заслужава подобни курвенски номера ...

Цитирай Първоначално написано от Atika
    Може да се е отвратил от пияният ти вид .. а м/у другото зарежи приятеля си за да не стане късно, едва ли заслужава подобни курвенски номера ...
    а между другото и той беше пиян,а приятеля ми не съм го виждала от 2 седмици...и съм му казала че в момента не ходим,докато реша какво и искам и той се съгласи
    Feel my pain

Супер фен
    Град
    От София на 20 години

Re: кого да избера

Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
    така проблемъте следния:ходя с едно момче от горе долу един месец,ама неможе да се каже че искам да бъда с него...в понеделника,момчето което обичам от 5-6 месеца(нз точно колко)ми каза че изпитва някакви чувства към мен и ме пита дали искаме да пробваме и аз му казах да...обаче стана така че както си бяхме у тях аз се напих и от 16часа до 5часа(сутринта) не си спомням какво е станало...днес отидох у тях и той мноо се учуди как още съм жива,защото съм била падала по стълбите и т.н. държа се супер безразлично към мен...и накрая когото си тръгвах просто го попитах какво правиме ние двамата...и той просто ми каза че още ходим...ок,ама днес видях една приятелка,дето ми разказа какво е станало и затова как искал да ме надруса с анфети за да изтрезнея нз...иначе се държи мноо добре

Съвета ми е да си си с тоя дето ходиш са шото сещаш ли се че ония е искал да те надруса тебе..тва значи че той се друса...повярвай ми грешка правиш....бъди с това коеот имаш!Някой ден може би ще съжаляваш че си го загубила!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    i az sam na tva mnenie
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на koalka
    Най-добре го питай,защо си е променил държанието?И все пак нали искате да сте заедно...защо не сте?Трябва и за това да говорите.

Guest
    i dvamata ste mn zle... ti kat si takova piqnde kak o4akva6 nqkoi da te iska?

Голям фен
    Искал е да те надруса това е достатъчно.Какъв е смисъла да си с него ,след като те е оставил да паднеш по стълбите и е имал намерение да те надруса.Замисли се.По горе имаше едно мнение- Проблемът е в теб... Съгласна съм !
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен Аватара на I_ve7o
    Atika написа:
    syglasna..!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от I_ve7o
    Atika написа:
    syglasna..!
    вероятно е така...отвратително е да гледа6 пияна жена..позорно напраоо..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си