Цитирай Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
така проблемъте следния:ходя с едно момче от горе долу един месец,ама неможе да се каже че искам да бъда с него...в понеделника,момчето което обичам от 5-6 месеца(нз точно колко)ми каза че изпитва някакви чувства към мен и ме пита дали искаме да пробваме и аз му казах да...обаче стана така че както си бяхме у тях аз се напих и от 16часа до 5часа(сутринта) не си спомням какво е станало...днес отидох у тях и той мноо се учуди как още съм жива,защото съм била падала по стълбите и т.н. държа се супер безразлично към мен...и накрая когото си тръгвах просто го попитах какво правиме ние двамата...и той просто ми каза че още ходим...ок,ама днес видях една приятелка,дето ми разказа какво е станало и затова как искал да ме надруса с анфети за да изтрезнея нз...иначе се държи мноо добре

Съвета ми е да си си с тоя дето ходиш са шото сещаш ли се че ония е искал да те надруса тебе..тва значи че той се друса...повярвай ми грешка правиш....бъди с това коеот имаш!Някой ден може би ще съжаляваш че си го загубила!