- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кого да избера
така проблемъте следния:ходя с едно момче от горе долу един месец,ама неможе да се каже че искам да бъда с него...в понеделника,момчето което обичам от 5-6 месеца(нз точно колко)ми каза че изпитва някакви чувства към мен и ме пита дали искаме да пробваме и аз му казах да...обаче стана така че както си бяхме у тях аз се напих и от 16часа до 5часа(сутринта) не си спомням какво е станало...днес отидох у тях и той мноо се учуди как още съм жива,защото съм била падала по стълбите и т.н. държа се супер безразлично към мен...и накрая когото си тръгвах просто го попитах какво правиме ние двамата...и той просто ми каза че още ходим...ок,ама днес видях една приятелка,дето ми разказа какво е станало и затова как искал да ме надруса с анфети за да изтрезнеянз...иначе се държи мноо добре
Feel my pain
Проблемът е в теб.
Може да се е отвратил от пияният ти вид .. а м/у другото зарежи приятеля си за да не стане късно, едва ли заслужава подобни курвенски номера ...
а между другото и той беше пиян,а приятеля ми не съм го виждала от 2 седмици...и съм му казала че в момента не ходим,докато реша какво и искам и той се съгласиПървоначално написано от Atika
Feel my pain
Първоначално написано от _i_r_i_d_e_s_c_e_n_c_e
Съвета ми е да си си с тоя дето ходиш са шото сещаш ли се че ония е искал да те надруса тебе..тва значи че той се друса...повярвай ми грешка правиш....бъди с това коеот имаш!Някой ден може би ще съжаляваш че си го загубила!
Най-добре го питай,защо си е променил държанието?И все пак нали искате да сте заедно...защо не сте?Трябва и за това да говорите.
i dvamata ste mn zle... ti kat si takova piqnde kak o4akva6 nqkoi da te iska?
Искал е да те надруса това е достатъчно.Какъв е смисъла да си с него ,след като те е оставил да паднеш по стълбите и е имал намерение да те надруса.Замисли се.По горе имаше едно мнение- Проблемът е в теб... Съгласна съм !
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Atika написа:
Може да се е отвратил от пияният ти вид .. а м/у другото зарежи приятеля си за да не стане късно, едва ли заслужава подобни курвенски номера ...
syglasna..!
вероятно е така...отвратително е да гледа6 пияна жена..позорно напраоо..Първоначално написано от I_ve7o
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx