.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Guest

Vupros koito me interesuva mnogo! :)))

zdraveite....moje vuprosa mi da vi se stori mnogo glupav no v kraina smetka vidqh 4e tuk po4ti vsi4ki sa normalni i davat mnogo hubavi otgovori( i ne se zaqjdate a se dajite mnogo dobre) i zatova re6ih da se oburna kum vas : na skoro s edna priqtelka si govorehme i tq spomena ne6to za sexa....i za praveneto na lubov. ta vuprosa mi e: kakva e razlikata mejdu praveneto na lubov i praveneto na sex? ne mi se prismivaite molq vi, naistina iskam da razbera... [-o<
    predvaritelno vi blagodarq

(az dokolkoto znam) seksa e fizi4esko uprajnenie a t.nar lubene e.... suvkupnost ot lubov i oshte neshto (fizi4eskoto uprajneniE) (tova e samo do kolkoto znam... no nemoga da buda na 100% sigurna 4e e to4no taka no az taka si go obqsnqvam puk i taka sa mi go kazwali...)

Фен
    Град
    City of Sofia
    Никой няма да ти се смее.
    Правенето на любов се приема за секс в най-общият случай.
    Bring it! What?
    We right here
    We're not goin anywhere
    We right here
    This is ours and we don't share
    We right here
    Bring your crew cuz we don't care
    We right here
    Uh, uh, uh

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    na men sa mi kazvali 4e praveneto na lubov se razli4ava ot sexa samo po tova 4e v praveneto na lubov se vlagat i 4ustva. no ne znam de taka sa mi kazvali puk dali e istina....
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен
    секс, чукане, ебане, правене на любов, праскане, оправяне и т.н. просто начин да кажеш едно и също нещо по различен начин.. някой начини са по-романтични и нежни(правене на любов), други - по груби и вулгарни.. който както му харесва така си го нарича..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен има разлика...правенето на любов е нежно,изпълнено с целувки,има любов,а при секса може да няма любов,просто харесване.

Град
    mdam...zna4i ne sa me izlagali

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен има разлика...правенето на любов е нежно,изпълнено с целувки,има любов,а при секса може да няма любов,просто харесване.
    saglasna sum to4no tva iskah da kaja i az kato se zamislq...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Pocu_Ty
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    saglasna sum to4no tva iskah da kaja i az kato se zamislq...
    ami da de...a i nz no i v samata duma lubov nqkak si si li4i 4e sa vlojeni 4ustva ili...ne6to podobno...za6toto kvo sex moje6 da pravi6 s vseki dokato lubov-s nqkoi koito naistina obi4a6...
    lelee sa moje i da kazah ne6to nerazbiraemo no tva si e moeto mnenie....

e za aLL nz ama az te razbrah i sum napulno saglasna kakto ima edno "seks za edna nosht" nqma takova "lubov za edna nosht" spored men kakto i nekfo_sladko_bebe kAZA 4e lubov ne mojesh da pravish sus vseki trqa da durjish adski mn ili pone ne e samo edno haresvane za da pravish lubov....tova e neshto koeto nemoje da stane s vseki...

Град
    mersi za podkrepata Pocu_Ty

Повече от фен
    praveneto na sex e zadovolqvane na fiziologichnite nujdi i nishto drugo

Град
    em da...ma tq popita kfa e razlikata m/u praveneto na sex i praveneto na lubov

kat prai6 vednuj sex,posle lubov-6a razbere6 kolko e golqma razlikata.to se 4uvstva \/
    ...it's WilD ObseSSioN...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Зависи. Ако става дума за секссуален акт...в любовта се влагат чувства, а секса е просто ей така...за спорта, за бройката, от лекомислене

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Зависи. Ако става дума за секссуален акт...в любовта се влагат чувства, а секса е просто ей така...за спорта, за бройката, от лекомислене
    Чакай малко ти какво искаш да ми кажеш...Че като правя секс и не влагам чувства е само за бройката? Ми не е така - за удоволствието е, за експериментирането е , за тръпката..Аз ако правя секс само ако съм влюбена в момчето...Лелел...незадоволе на ще си умра...Друг е въпроса , че накрая ти остава само бройката....Винаги е по-добре да правиш любов вместо секс , ама секса не е задължително само едно клатене , ако не си влюбен задължително в човека...Аз съм била влюбена само веднъж в едно момче т.е. само тогава съм правила любов с някви по-дълбоки чувства , но не с него е бил най-добрия ми секс...С тебе поне сме си говорили тия работи и знаеш как е

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Guest
    Една дама един път ми каза - разликата между секса и любенето (ака правенето на любов) е в лицето на повърхността на триене ^^ Каквото и да ти говорят - всеки сам дефинира за себе си двете. Сексът е общото. Правенето на любов е малко по-специално. Кое е специалното за един човек в любенето, си зависи абсолютно и само от него. Любенето може да е бързо и грубо, бавно и чувствено, с непознат или с любимия човек. Това е разликата между рисунка и картина, между предмет и изкуство. За което - наздраве!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    пак аз. ><

Град
    a tova >< kakvo e?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Усмивка тип "сбръчкани очи", мързелива версия. Не виждаш ли човече, сбърчило очи тук (>_<)

Guest

Re: Vupros koito me interesuva mnogo! :)))

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite....moje vuprosa mi da vi se stori mnogo glupav no v kraina smetka vidqh 4e tuk po4ti vsi4ki sa normalni i davat mnogo hubavi otgovori( i ne se zaqjdate a se dajite mnogo dobre) i zatova re6ih da se oburna kum vas : na skoro s edna priqtelka si govorehme i tq spomena ne6to za sexa....i za praveneto na lubov. ta vuprosa mi e: kakva e razlikata mejdu praveneto na lubov i praveneto na sex? ne mi se prismivaite molq vi, naistina iskam da razbera... [-o<
    predvaritelno vi blagodarq
    При секс има само нагон да се шибаш докато при правенето на любов освен че има нагон да се шибаш, но и обичаш партньорката си затва го правиш по-романтично. С две думи ние момчетата сме прецаканите в правенето на любов щото тря доставим удоволствие първо на партньорката после на нас, ама всичко се оправя като я видиж усмихната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си