.
Отговор в тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 183
    Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Veni,Vermini,Vomini!!!!!
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    Veni,Vermini,Vomini!!!!!
    Буахахахахах!

Иначе Бог няма според мене...отивам паля некви свещи, но...иначе не вярвам, че има някой, който да ми реши проблемите!Съмнявам се и в цялата история с Исус...абе не вярвам с една дума!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Да. Вярвам в него. Сигурен съм, че го има. Именно заради него светът е толкова добър. Той усмисля живота ми.
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Мo6no
    Да. Вярвам в него. Сигурен съм, че го има. Именно заради него светът е толкова добър. Той усмисля живота ми.
    Съмнявам се, че Бог осмисля баш твоя живот. Да беше поп и да си изкарваше прехраната от тва разбирам, ама...

Чакай малко.

Именно заради него светът бил толкова ДОБЪР ли? Кой е казал, че светът е ДОБЪР?!?!?!? Светът е какъвто си го направим - и в случая тва означава едно адски кофти място.

Виж, ако ти си живееш в некъв измислен свят, където верно властва някъв си бог, то друг въпрос
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Нормално да говориш така. Нали си Бунтар?!? Трябва винаги да си анти...
    Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.

http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg

Голям фен
    Ся за ника се залови. Божко 92, ама типичен. Ми бунтар съм, я! И имам пълното право да бъда против това, с което не съм съгласен, и да подкрепям идеите си, ок? Всъщност, наистина съм длъжен да имам мнение. Аватарът с розовата оффца мн точно е избран, бравос

Голям фен
    За мен душа няма, но има съзнание - и то е информация. При религията има доста... ъъъ, объркване на нивата. Неща като това как работи вселената се мешат с абстрактни понятия като морала.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Vladypower
    Ne znam dali tazi tema e puskana i predi,no men me interesuva,za6toto za moral v dne6noto ni ob6testvo e nevuzmojno da se govori.Ta vuprosut mi e:Vqrvate li,4e ima na nebeto Bog?Ako ima togava kak si go predstavqte(molilili ste se,da re4em)?A,ako-ne,togava kakuv e smisulut na jivota izob6to?Nadqvam se na smisleni otgovori,a ne na prosta6ki izkazvaniq!!!
    Добра тема ама не е за тука
    Преди да прочетете каво съм написал искам да знаете че тва си е моето лично мнение и не го налагам на никого
    Само да подчертая че аз съм атеист - (не вярвам нито в бог нито в каквото и да е било)
    С толкова много хора съм спорил затва че няма бог и изходното положение пак беше патово. Но като съдим по библията бог е казал че сме създадение по негов образ и подобие следователно трябва да приличаме на него нали? От тва следва че и господ въпреки че е безсмъртен той тря да се е пръкнал от някъде все пак, тоест да има майка която да го е родила. Ами майката на господ кой е родил а? От тва следва че господ е смъртен. А щом господ е смъртен значи е човек и не се различава по нищо то хората. Щом го няма господ какъв е смисълът на живота ли? Това го виж в природата, животните се съвокупляват и създават потомство, което е по-добро и по-приспособимо към околната среда (Мъжките лъвове когато се бият, този който е спечелил опложда женските и ги дарява със силно потомство). Всичко е до продължаването на рода. Имаш добро силно умно поколение и нямаш никакви проблеми докато не го отгледаш докато то стане на възраст в която може само да се справя с проблемите. Между другото кой е виждал господ че да твърди че той съществува? май никой. Защо никой не вярва на врачките че виждат господ? Защото лъжат много ясно, и на всичкото отгоре взимат пари за услугата а щом е свързано с бога то на бог защо са му пари, нали е бог? Една от божийте заповеди гласи че не трябва да се кланяме на никого другиму освен на него-тва е гадно. Чувал съм че христянството е доста либерално и ако искаш да станеш християнин ще те приемат с отворени обятия, но едно изказване на попа на един Великден ми направи много кофти впечатление - "Ако молитвите ви не са били истински, то тогава сте тук напразно" - демек, ако не си с нас значи си против нас. Оттогава вече съм атеист. Как такава религия като християнството ще налага своите правила над обществото, просто няма начин. Винаги съм казвал че религията е най-страхотния начин да печелиш пари от страхът на хората. От тва са се създали и сектите - вземат пари а пък ти си вярвай на въздуха. И пак казвам, смисълът на живота е да се родиш здрав и читав да растеш, да се учиш, да започнеш доходна работа, да срещнеш любовта на живота си, да имаш деца, да се грижиш за тях докато порастнат и те се открият пред живота, да имаш внуци и да умреш спокойно. НИЕ СМЕ САМО ЗВЕЗДЕН ПРАХ!!
    ама,ХИЧ НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С ТЕБ!!!хич!!Значи първо да си кажа,аз вярвам не знам дали и Бог,но вярвам,че има нещо ,което е много по-висшо от нас,било то Висшият разум или нещо друго,даже да каже обедена съм,че съществува,сега ми е дълго да пиша,защо ...
    Такам,аз също си казвам мнението,и не съм съгласна с теб!!Защо да не вярваме?защото не е доказано?а защо нещо трябва да е доказано,че да съществува???има неща,който не може да си видят!!!както в един филм се казваше"виждал ли си 5 милиона долара?"не" това не значе,че не съществуват,добре ако няма нищо такова,от къде се е създала вселената?и не само това,то е най-малкото!!!За врачките...повечето само лъжат,но защо да не допуснем,че някой казват истината?например баба Ванга,какво тя всеки път е казвала какво ще се случи,и то се е случвало!?да не е боло само късмет,не естествено ,а нали за да знае трябва да коментиря с някой по-висш от нас,който и е дал тези способности,те не идват от самосебе си..или някой екстрасенси,който наистина са такива?за тях какво?пак ли е късмет,че успяват да излекуват?и на тях някой им дава това,нещо ,с което са феноменални,те са избрани за това..няма значение кой им го дава,било то извънземни Бог,висш разум и т.н!аз лично мисля,че го има и вярвам,не съм на вътре в нещата,но вярвам!а то според мен вярата е най-важната..да не е доказано,но на всеки му се е случвало нещо,което само за него си да му доказва,че има нещо много по-висше от нас,което хората наричаме Бог!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Iowa
    Бог на небето..
    Наивни детски приказки..
    НЕ! Не вярвам! Нито в "Бог",нито в каквато и да е подобна глупост!
    Атеисткасъм и съм горда с това..

Питаш ме какъв е смисълът на живта ми,когато не вярвам в тая измишльотина?
    Ами ти ми отговори,какъв е смисълът цял живот да си роб на една илюзия?!
    За какво ми е Бог? Защо трябва да вярвам на лъжи измислени само,за да подчиняват хората и да ги правят еднакви??
    Какво ще ми помогне тая идиотщина в живота?!? Може би ще забогатея благодарение на "Бог",който ше ми помага?! Или пък някой ангел ше дойде да ме закрилия?
    Пхаха! Да бе.. Мечти..
    Защо трябва да има нещо по-голямо от вас? Защо искате да сте му роби?
    Да му се моля? За какво?
    Как може Бог да промени живота ми?! - Никак! Не може! Нито пък може да ми помогне! Само аз съм способна да обърна посоката на живота си..без да чакам помощ от "него"..

А ти за какъв морал говориш?
    Какво е за теб МОРАЛ?
    Да се подчинявам на Бог??
    Да спазвам онея тъпи заповеди?
    Цял живот да ходя с надолу главата и да не се заглеждам по хората,шото е грешно?
    Да се омъжа девственица? Или пък може би да ходя забулена??
    Не,не.. Най-добре да седя в нас и да се моля по цел ден на Бог..
    МЕРСИ! ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ СВОБОДНА!
    Да изживея живота си както си искам,а не както некой гадне,мазен,крадлив поп иска!

Никога,никога няма да продам душата и свободата си..
    А хората,които вярват правят точно това!

P.S.: Мързи ме повече..
    Съжалявам,ако съм повторила някой,но не съм чела мненията преди мен..
    гррррр....

Град
    Bulgarien
    Да, ВЯРВАМ. И вие ще повярвате като дойдем на власт, РЕЛИГИЯТА ЩЕ Е ОФИЦИАЛНА И ЗАДЪЖИТЕЛНА!
    СМЪРТ ЗА МРЪСНИТЕ АТЕИСТИЧНИ БОЛШЕВИШКИ СВИНЕ!
    ...Arbeit macht frei...

Супер фен
    Град
    Cairhien
    4 километър пак leak-наха луди

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Lake_bodom ще гориш в ада, приятел
    Не ми казвай че не си спазвал постите, или пък не палиш свещичка в църква
    Докторе, това ти ли беше?

Не, вярваме в Бог на земята. :}

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Цитирай Първоначално написано от gestapo
    РЕЛИГИЯТА ЩЕ Е ОФИЦИАЛНА И ЗАДЪЖИТЕЛНА!
    Абе,земи си оправи малко профила и после говори за религия..

Пък как моеш да искаш тея лайна да са ЗАДЪЛЖИТЕНИ?!
    Как можеш да задължиш някой да вярва в нещо?
    И то нещо,което даже не може да бъде доказано..
    Хой се скрий некъде..

А па за тва да е "официална".. Тя навсекъде е..
    В която и държава да отидеш има ПОНЕ една религия[аз лично не се сещам за някоя,в която да няма],защото има прекалено мноу безмозъчни патки дет' да вярват,че има Бог дето ги закриля..

По отношение на нечий пост,че "Бог прай света хубав"(или там кфото беше)..
    АМА ИЗОБЩО НЕ СЪМ СЪГАСНА!
    Тва,че има хора дет' си имат сичко,което си поискат,не означава,че всички са така..
    Или пък,че изобщо под това разбират "красив свят"..
    За едни живота е добър,за други не.. И не Бог е тоя дет' прай живота такъв,а парите..

А да..
    И едно въпросче към тея дет' така защитават тия лайна..
    Защо има болести,войни и страдание,щом Богът ви е толкова милостив и добър?
    Защо има хора,които с нищо не са навредили на света,но живеят на улицата,щом Богът ви е токова справедлив?
    Защо има невинни деца,които нямат какво да сложат в устите си в продъжение на дни??
    Защо великият ви Бог е толкова жесток към тези,които най-малко го заслужават???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    гррррр....
    Само това ли успя да измисли простият ти ограничен мозък??

Аз съм потресен от това което виждам. Деца Божии, вие сте жертви на модерния свят, но Бог ще ви прости, знам че ще се покаете за думите си...
    1. В начало Бог сътвори небето и земята.
    1. Рече Бог: да бъде светлина. И биде светлина.
    2. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.
    3. И сътвори Бог всякакъв вид животни-влечуги.И видя Бог,че това е добро.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    я поредния, който е прекалил с Повервина

отче нима ползвате това сатанинско творение наречено интернет в светата обител???
    Неведоми са пътищата Божии. Помагам там където има нужда
    2. Сушата Бог нарече земя, а събраните води - морета. И видя Бог, че това е добро.

Истината е, че насилието, което ни залива в последните години се дължи на моралния упадък вследствие на неизучаването на религия. Вече почна да се говори за часове по религиозно обучение, това е добро и ще помогне. Тези които желаят могат да прочетат Библията или да посещават религиозни сайтове дори. Важното е да се върне обичта към Бога, защото не друго ами религията ни е пазила през цялата ни история под робство или кризи.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Отчето
    Аз съм потресен от това което виждам. Деца Божии, вие сте жертви на модерния свят, но Бог ще ви прости, знам че ще се покаете за думите си...
    Отче, първо вие се покайте за пунктуацията си.

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    разбира се че съществува ! hail sellasie jah
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Е, к'во? 2 запетайки само е изпуснал.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    7 запетаи, 1 интервал, и 1 точка.

Голям фен
    7 запетаи, 1 интервал, и 1 точка.

Усетих се, ама едитът не бачка нещо (;

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    В това, което беше цитирал, само две запетаи липсват!
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Тва, колежке, щот не съм цитирал всичко :P