.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 183
    Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от v1k1t0|n0t`l0ve|
    Не!Никога не съм вяярвала и няма да повярвам...просто си падам реалист 4овек и версията за маймуните по-ми допада
    That's the truth!
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    Цитирай Първоначално написано от v1k1t0|n0t`l0ve|
    Не!Никога не съм вяярвала и няма да повярвам...просто си падам реалист 4овек и версията за маймуните по-ми допада
    That's the truth!
    Ама ние сме дошли от Космоса бееее....Извънземните на докараха!Др.Казимбут е пример за неевулюирало извънземно!Той за тва е тъй...внушителен!

Сега си представете как зелени човечета три пъти колкото дланта ви, носят бластери 5 пъти колкото дланта ви и мятат клетки и семенца наляво надясно и от там е дошъл живота!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Guest

Re: Pomislete

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Цитирай Първоначално написано от Vladypower
    Ne znam dali tazi tema e puskana i predi,no men me interesuva,za6toto za moral v dne6noto ni ob6testvo e nevuzmojno da se govori.Ta vuprosut mi e:Vqrvate li,4e ima na nebeto Bog?Ako ima togava kak si go predstavqte(molilili ste se,da re4em)?A,ako-ne,togava kakuv e smisulut na jivota izob6to?Nadqvam se na smisleni otgovori,a ne na prosta6ki izkazvaniq!!!
    Добра тема ама не е за тука
    Преди да прочетете каво съм написал искам да знаете че тва си е моето лично мнение и не го налагам на никого
    Само да подчертая че аз съм атеист - (не вярвам нито в бог нито в каквото и да е било)
    С толкова много хора съм спорил затва че няма бог и изходното положение пак беше патово. Но като съдим по библията бог е казал че сме създадение по негов образ и подобие следователно трябва да приличаме на него нали? От тва следва че и господ въпреки че е безсмъртен той тря да се е пръкнал от някъде все пак, тоест да има майка която да го е родила. Ами майката на господ кой е родил а? От тва следва че господ е смъртен. А щом господ е смъртен значи е човек и не се различава по нищо то хората. Щом го няма господ какъв е смисълът на живота ли? Това го виж в природата, животните се съвокупляват и създават потомство, което е по-добро и по-приспособимо към околната среда (Мъжките лъвове когато се бият, този който е спечелил опложда женските и ги дарява със силно потомство). Всичко е до продължаването на рода. Имаш добро силно умно поколение и нямаш никакви проблеми докато не го отгледаш докато то стане на възраст в която може само да се справя с проблемите. Между другото кой е виждал господ че да твърди че той съществува? май никой. Защо никой не вярва на врачките че виждат господ? Защото лъжат много ясно, и на всичкото отгоре взимат пари за услугата а щом е свързано с бога то на бог защо са му пари, нали е бог? Една от божийте заповеди гласи че не трябва да се кланяме на никого другиму освен на него-тва е гадно. Чувал съм че христянството е доста либерално и ако искаш да станеш християнин ще те приемат с отворени обятия, но едно изказване на попа на един Великден ми направи много кофти впечатление - "Ако молитвите ви не са били истински, то тогава сте тук напразно" - демек, ако не си с нас значи си против нас. Оттогава вече съм атеист. Как такава религия като християнството ще налага своите правила над обществото, просто няма начин. Винаги съм казвал че религията е най-страхотния начин да печелиш пари от страхът на хората. От тва са се създали и сектите - вземат пари а пък ти си вярвай на въздуха. И пак казвам, смисълът на живота е да се родиш здрав и читав да растеш, да се учиш, да започнеш доходна работа, да срещнеш любовта на живота си, да имаш деца, да се грижиш за тях докато порастнат и те се открият пред живота, да имаш внуци и да умреш спокойно. НИЕ СМЕ САМО ЗВЕЗДЕН ПРАХ!!

Само една забележка имам,човек който не вярва в бог нито в кактото и да е било,не е атеист,а е нахаист Иначе подкрепям напълно това мнение =D>

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    100% има Бог на небето и той се казва Иисус Христос!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Голям фен
    Град
    София
    emii vrqrvam
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Ми вярвам.
    хъхъ..

Повече от фен
    Град
    в скейт парка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    моят бог е:

ц ц ц... ех че пияница ... ти си същинския скинар
    skate or die
    ride and fly
    fuck you haters
    long live skaters

.. TO ako hip hop-a nee
    ima li za kvo da se jivee !?

Голям фен
    Град
    Compton
    вярвам много ясно

Мега фен Аватара на quench
    Леле,явно покрай "светлите" християнски празници на много хора им е дошло откорвението свише,а?

Странното е,че дори в началото на 21 век,в една страна,която претендира за титалата "съвременна",може да има толкова много заблудени хора.

Концепцията за Бог в световните,философски религии е много добре измислена,защото тези божества (бог,ангелите и светците),които са почитани,са измислени,а не са се самозародили в културата на дадено население. Зад прелестните образи на духовна чистота и добро (хм) прозира явният замисъл за манипулиране на хората.

Няма да пиша дълъг пост,защото "вярващите" няма да го дочетат - все пак,няма го в Библията

Не мисля,че тези от форума,които могат да ме оборят относно това дали има Бог,ще се заинтересуват да го сторят. Затова моето мнение май ще си остане незасеганто.

Бог няма. Вярвайте в емпирични неща като себе си,а не в "съдбата,Бог и президентът на САЩ"
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Всъщност всички религии са създадени за едната му политика и възможността хората да бъдат манипулирани чрез тях...имало е нужда от такова нещо,което да всява страх у хората и да централизира и засили императорската/кралската власт,но аз вярвам Не сме нито достатъчно мъдри,нито достатъчно висши същества,за да можем да се наречем господари на Вселената има нещо,което е над нас.А какво е то,всеки определя сам за себе си-за някои е съдбата,за други някаква енергия,за третия добрия и мъдър старец,за четвърти е Господ и тн. Начина,по който аз си представям Бог бих запазила за себе си,защото смятам,че е лично и като се замисля,на никой не съм го споделяла Моля се също по свой собствен начин,защото смятам че така е най-искрено,тези молитви наложени от църквата са някак банални и изглеждат твърде универсални...Бог е любов и всеки го носи у себе си,макар и под различни форма
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на quench
    Тук ти засягаш правото на индивида да се самоопределя. Целта ми е да докажа,че нямаш нужда да търсиш упование в нерационалното във Вселената,а трябва да хванеш живота си в ръце и да се оправиш - Бог и вярата в него те правят слаб.

Това,което смятаме за висша сила,е всъщност поредицата от свързани едно с друго събития,които водят началото си от непознаваемото "къде и кога". Интелектът ни не е достатъчен,за да ги обхванем и разберем - това поражда страх и кара първобитния да се сгуши в съплеменника си до огъня,уплашен от звуците на нощта. А когато шаманът изрече новоизмислената или халюцинирана от него легенда за Велкия Дух,съзнанието се вкопчва в спасителния пояс,за да избяга от ужаса на липсата на знание.
    Тоест,вярата ти пречи да се пребориш сам със страха от непознатото - да намериш собствен рационален принцип,чрез който да обясниш дадено явление. Вярата ограничава разума.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    НЕ ВЯРВАМ!!!
    Браво =D> Ако сега се обосновеш цена няма да имаш
    защо той да се обосновава. вие със своите абсурдни твърдения сте тези които трябва да се обосновете. ние твърдим че не съществува, вие твърдите че съществува. ние просто няма какво да обосноваваме.

приканвам писалите в темата Kako, nekfo_sladko_bebe, panterata, готина мацка, He3HauKa, gazarka, LiZarD40, koalka, In4iTu_, XXX_f, summer_love да дадат убедителен и аргументиран отговора на въпроса "кое ви кара да мислите че съществува бог?". (почти съм убеден че не могат, но поне да опитат)

или нека поставя въпроса по друг начин: много от вас пишат вариации на "разбира се че вярвам в бог ". по какво се разбира?
    Всеки човек има нужда да вярва в нещо, да обвини някой за страданията си или да благодари на някой за щасливите си мигове.Някои хора вярват в духове и си говорят с тях благодарят им и ги обвиняват, други вярват в задгобия живот , трети в Алах и т.н. а аз лично вярвам в Бог.Може да ви се стори тъпо, но когато имам нужда да споделя нещо което много ми тежи на сърцето си говоря с Бог и ми олеква.Всеки ден му благодаря за хубавите неща които ми се случват и го питам Защо? когато се случи нещо лошо.Не съм луда а просто вярвам , че има някой там горе който чува мойте думи и мойте молитви.Аз имам нужда да вярвам в нещо и това нещо за мен е Бог .

Не искам да ми вярвате или да ви убеждавам в нещо, но това е моето мнение и Lake_bodom искаше да го споделя.Аз не съм човека който ви кара да вярвате, а просто човек който вярва.

Град
    sofia
    vqrvam 4e ima bog nqkade tam, no nai-ve4e mislq 4e bog e v na6te misli i 4e vseki 4ovek trqbva da ima ne6to v koeto da vqrva, 4e zakade sme bez vqra....

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Това го обсъдихме надълго и нашироко в темата WTFGR с Лунатрик. Тоя човек как се изказва по метафизически въпроси, като си нема и кандъм от тях.....
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ighlight=wtfgr
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Бог не съществува не е саществувал и никога няма да съществува

а ако съществува бог съм сигурен че ще е рокер

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Бог не само съществува, ами и е българин.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

Цитирай Първоначално написано от Мo6nо

Българин бил

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от nekfo_sladko_bebe
    az sum vqrva6ta...i 4esto se molq [-o< a i ne mislq 4e v tova ima ne6to lo6o....naprotiv dori e mnogo hubavo.... e ne sum mn navutre s vsi4ki ne6ta no moga da si kaja 4e sum vqrva6ta i se radvamza tova
    Същото съм и аз

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Бог не съществува не е саществувал и никога няма да съществува
    [/b]

AMAN!

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Ама вие сте много убедени, а? Няма рационалност във Вселената, quench. Нито ние сме "рационални" нито "Бог", под каквато и да де форма, е "нерационален"...

йес..*намиг*
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Цитирай Първоначално написано от Мo6nо

Българин бил
    Те затова Ирон Мейдън ще идват в България. Нашият човек (тъй де бог) им е подшушнал нещо и те са се навили да дойдат тук.
    бан по ип и профил
    заобикаляне на бан + нови нарушения

не вярвам,израстнала съм при хора които не вярват.и аз не вярвам

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Ще го повторя- ако има Бог, то Той е субстанцията на реалността.... Евентуално разумната субстанция на реалността, но този разум, както и личността (да го наречем дух) на субстанцията на реалността за нас са задължително трансцедентни....
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Град
    Pink Paradise
    Вярвам в Бог...Но това, че е на небето не съм много сигурна.Бог е във всичко о.О
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Вярвам в Бог...Но това, че е на небето не съм много сигурна.Бог е във всичко о.О
    Съгласна съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си