.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен
    Град
    SF
    Ако го оби4ам наистина ще спя с него. Но, когато аз си реша, а не за да му угаждам

Робинята на Quench

Miraka
    Guest
    Вярно че не е хубаво така да ти го поставят въпроса ама щом се обичате значи сте ходили повечко време а ти какво се стискаш още? Все едно имаш ебахти имането че се пазиш . Принципно отношенията между мъж и жена с отличават от тези мъж-мъж само по секса.. всичко друго може да се прави и с мъж.. Така че без секс (без основателна причина) не виждам какво можеш да очакваш от горкия човек

След като сте повече време заедно, имате връзка и се обичате, просто нямаш основания да не искаш да правиш секс. Логичен е въпроса в този смисъл "Ако ме обичаш, защо не спиш с мен?".

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Цитирай Първоначално написано от midian
    He.
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Супер фен
    to4no naskoro moq priqtelka polu4i sms ot gadjeto si "ako ne pravim sex te zarqzvam" i za men tova e glupavo meko kazano mislq 4e ako priqtelqt ti te obi4a ili pone uvajava nqma da postavi vaprosa taka,a 6te se saobrazi s tvoiite jelaniq

a i mejdu drugoto ako na men nqkoi mi kaje ne6to takova dori i da umiram ot jelanie da pravim sex nqma da go napravq napuk 1 mom4e trqbva da moje da predrazpoloji momi4eto,da go nakara da se otpusne,a ne da go postavq pred dilemi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии гадна си е тази фраза защото е нещо като изнудване.. и наивните момиченца го правят.. без да са готови още за секс..

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    "ako me obi4ash shte spish s men"
    -а ако ти ме обичаш, няма да ме караш да правя нещо, което знаеш, че не искам.
    Все едно аз съм го писала.

Цитирай Първоначално написано от marina star
    1 mom4e trqbva da moje da predrazpoloji momi4eto,da go nakara da se otpusne,a ne da go postavq pred dilemi
    =D> съвсем точно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си