- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kakwo mislish (za momi4eta)
Ако го оби4ам наистина ще спя с него. Но, когато аз си реша, а не за да му угаждам![]()
![]()
Робинята на Quench
Вярно че не е хубаво така да ти го поставят въпроса ама щом се обичате значи сте ходили повечко време а ти какво се стискаш още? Все едно имаш ебахти имането че се пазиш. Принципно отношенията между мъж и жена с отличават от тези мъж-мъж само по секса.. всичко друго може да се прави и с мъж.. Така че без секс (без основателна причина) не виждам какво можеш да очакваш от горкия човек
![]()
Първоначално написано от midian
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
to4no naskoro moq priqtelka polu4i sms ot gadjeto si "ako ne pravim sex te zarqzvam" i za men tova e glupavo meko kazano mislq 4e ako priqtelqt ti te obi4a ili pone uvajava nqma da postavi vaprosa taka,a 6te se saobrazi s tvoiite jelaniq
a i mejdu drugoto ako na men nqkoi mi kaje ne6to takova dori i da umiram ot jelanie da pravim sex nqma da go napravq napuk 1 mom4e trqbva da moje da predrazpoloji momi4eto,da go nakara da se otpusne,a ne da go postavq pred dilemi
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
амии гадна си е тази фраза защото е нещо като изнудване.. и наивните момиченца го правят.. без да са готови още за секс..![]()
Все едно аз съм го писала.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()