- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презервативите за по-силно усещане... (тези с топченцата)
Абе.. видях в една тема, че стана дума за тях.. Въобще на мацките доставят ли им повече удоволствие? Не е ли по-кофти с тях, че можеш да я прежулиш?Имам чувството, че жени са ги измислили тия презервативи.. за момчетата усещането с тях е едно и също както с обикновени..
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
ami ne mi e napravilo osobeno vpechatlenie, daje mai e po-qko s tunkite, otkolkoto s tiq. e sus sigurnost ne e gadno a i to e meko, ne znam kakuv sex trqbva da e, che da narani))) i vse pak mai e individualno useshtaneto
Rolqta na prezervativa e da predpazva ot bolesti,bremenost i t.n.
A kolkoto do useshtaneto do useshaneto est. che
nai qko e bez prezervativ
Ne se trevoji zaradi vragovete si.Po skoro priqtelite shte ti vidqt smetkata!!!
Чудно...помня че имаше нещо, ама дали че не й е направило впечатлени, дали че е усетила разлика...
Ама не помня кое беше за оребрените, кое за тез с точиците.
Ами да,за момчетата няма никаква разлика,но и аз не съм усетила нещо по-различно.
Бффф! Отврат са тея презервативи мамка им!![]()
Прежулват, боли те, не се овлажняваш като хората, ако ти го вкара по-силно или правите по-груб секс ...![]()
Мани,мани, не ми се мисли. А и имам кофти спомени от такава гума - първият ми път мом4ето ме отвори то4но с такъв презерватив, нямахме друг, а и беше 5 4аса сутринта и нямаше изобщо откъде да купим. Пък и двамата бяхме мноо загорели![]()
![]()
Сега като се сетя умирам от смях ама тогава как съм ревала
![]()
![]()
Робинята на Quench
i az mislq taka orebrenite na durex za otwratПървоначално написано от SINDEL
Първоначално написано от SINDEL
![]()