.

Виж резултатите на анкетата: Какво стимулиране предпочитате? За момичета!

Гласували
29. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Вагинално

6 20,69%
  • Анално

1 3,45%
  • Орално

2 6,90%
  • Вагинално и Орално

16 55,17%
  • Орално и Анално

4 13,79%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Какво стимулиране предпочитате? За момичета!

Въпросът е ясен.

Йееееее първата ми анкета

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Забрави най-обсъжданата част от женското тяло в края на 20в. - клитора. Едно е вагинално, друго е клиторно. *tisk tisk tisk* Кой не си е учил уроците, за да прави секс?

Голям фен
    Град
    Pleven
    Jenata moje da se stimulira po poveche nachini! Koi q pusna taq tema be abe vie, hora, ponqkoga naistina vi se chudq-- s koq si chast ot tqloto mislite ??
    Blame the sin, not the sinner.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Забрави най-обсъжданата част от женското тяло в края на 20в. - клитора. Едно е вагинално, друго е клиторно. *tisk tisk tisk* Кой не си е учил уроците, за да прави секс?
    Кво значение има? аз питам основното не ме интересува конкретното. Да не би да се те ебали в клитора ученолюбивия или те ебът във вагината?

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Кво значение има? аз питам основното не ме интересува конкретното. Да не би да се те ебали в клитора ученолюбивия или те ебът във вагината?
    Е, па, напиши "'Де ви е кеф да ви 'бЪт, ма!", не какво стимулиране предпочитате. Както каза колегата преди малко - стимулации много, и то не само физически.

Мега фен Аватара на quench
    Еееее,човекът добре си е пуснал темата! Нека не подхождаме толкова сериозно и критично към нещата!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Град
    Добре, добре, ама не трябваше анкета. Аз сега, като гледам резултатите, това какво ми говори? Нищо! На бас, че са гласували най-вече чекиджии >_< Нищо лично към съфорумниците, и аз съм от тях

Хайде, искаме да видим КОМЕНТАРИ!! Мнения! (и препоръки? не, чакай, това е от support секцията на някой сайт) В смисъл, аз знам, че приятелката ми се побърква като комбинирам псевдостимулиране навсякъде.. И все пак, по-добре е да се чуе сравнително искреното мнение на истински момичета, прикрити под анонимността на електронното общуване.

А вагинално, орално и анално нямаш ли? Аз харесвам и трите вида и със сигурност не само аз Оправи си анкетата

Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    А вагинално, орално и анално нямаш ли? Аз харесвам и трите вида и със сигурност не само аз Оправи си анкетата
    не си единствената...

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Нямаше място за последното, 30 пъти го писах и не ми даде да включа всичките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си