.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 84

Тема: AmfEtI

- k1so -
    Guest
    Koka mu e maikata, mani gi tiq b0kluci ..;]

voodooo
    Guest

amfeti

abe kvo da kaja osven ...6markam ot mn vreme...o6te ne sam se zaka4ila..i se radvam za koeto..moga da vi kaja 4e ima nqkolko vazmojnosti da se zaka4i6...1.ako vzima6 vseki den po mnogo! 2. ima amfeti smeseni s heroin (te sa jalti na cvqt) a kakto znaete kam heroina 4ovek se pristrastqva lesno!!! abe ob6to vzeto use6taneto e qko trapkata si e golqma..kofti e samo perioda sled akto te pusnat ( nare4en "bohav" ) ili kogato ve4e si priviknal kam tqh (nqmam predvid zaka4en) a prosto ot edna liniq ni6to ne ti stava...liniqta ili trqbva da e kilometri4na ili da vzima6 po 4esto (prez okolo 1 4as naprimer) za da useti6 sa6tata trapka ot parviq pat v koito si probval...posle pak po4va da te goni abstinenciqta...slojno e..no pak e qko kogato te vdignat! moga da kaja samo amfetite sa noj s 2 ostrieta!!! koito e re6il neka probva...no neka da si ima nqkva granica koqto da spazva...ina4e lo6o za nego!!!
    PEACE!

vodooo
    Guest
    abe moito li4no mnenie po vaprosa e slednoto...na koka moje6 da se zaribi6 mn po-lesno otkolkoto na amfeti...ne za drugo a za6toto deistvieto na kokata e ot 20 do 80 minuti ...koeto te povdiga super qko (tuk ne otri4am) no sled otmianvane na deistvieto..ti neizbejno iska6 o6te iska6 pak da se po4uvstva6 dobre i taka vzima6 pak i pak (est ako ima6 kinti)... kokata e po-4ista po-qka no nemoje da se otre4e 4e deistvieto i e kratkotraino...men li4no me darji okolo 20 min... pri polojenie 4e ne vzimam bokluk...kokata si e ok ...moq fr go darji okolo 1 4as..a men 20 min..tva e predizvikana reakciq ot zloupotrebata s amfeti...bolna kratuna!!!! tva e! nqmam ni6to protiv kokata koito si go kefi..ok! no az si ostavam za amfetite..vse pak me darjat pove4e ot 20 min!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vodooo
    abe moito li4no mnenie po vaprosa e slednoto...na koka moje6 da se zaribi6 mn po-lesno otkolkoto na amfeti...ne za drugo a za6toto deistvieto na kokata e ot 20 do 80 minuti ...koeto te povdiga super qko (tuk ne otri4am) no sled otmianvane na deistvieto..ti neizbejno iska6 o6te iska6 pak da se po4uvstva6 dobre i taka vzima6 pak i pak (est ako ima6 kinti)... kokata e po-4ista po-qka no nemoje da se otre4e 4e deistvieto i e kratkotraino...men li4no me darji okolo 20 min... pri polojenie 4e ne vzimam bokluk...kokata si e ok ...moq fr go darji okolo 1 4as..a men 20 min..tva e predizvikana reakciq ot zloupotrebata s amfeti...bolna kratuna!!!! tva e! nqmam ni6to protiv kokata koito si go kefi..ok! no az si ostavam za amfetite..vse pak me darjat pove4e ot 20 min!!!
    kak taka si ostava6 za amfetite be 6toto te darjali pove4e ti dobre li si da predpo4ita6 amfeti pred cocaine.Moje deistvieto da e dosta po kratkotraino no ne moje da se sravni s NI6TO drugo....otgore na vsi4koto amfetite sa ABSOLUTNI BOKLUCI za razlika ot kokaina....i mejdudrugoto priqtelq ti ako pie alkohol dokato 6marka koka mn qsno 4e 6te go darji za po-dalgo taka e kato se smesi s alkohol

Guest
    Четете някъде нещо преди да пишете, злета ! Тая психоложката за 1 час знаеш ли че може да издухаш 20 кавала шматка. Към амфетите може да се изгради само психическа зависимост и то само при прекомерна употреба (става въпрос за количества от порядъка на полвин грам, че даже и грам на ден в продължение на доста време). Може би бъркате амфетамина с метиламфетамина (макар, че и да е така, и да не е си оставате непросветени от всякъде). Към мет-а може да се зарибиш от няколко пъти ( той се среща под формата на прах, стъкълца за пушене и т.н.). Правете разлика.
    Ако взимаш наркотици само защото искаш да привлечеш нечие внимание (на мама и на тати) значи си идиот ! Ако не ви понася или не ви отърва не взимайте..

Guest
    Усещането е хубаво,дръпваш си линията загорчава ти на гърлото и пиеш пиеш говориш говорш свеж си...Всичко 6 на пръв поглед,но на другия ден следва адския кошмар...Найстина влияят на психиката много жестоко..Комплексираш се депресираш се не знаеш кой си къде си къде отиваш..Сякаш всичкото яко настроение е било изцедено само за вечерта...Трудно е де се заспи мен първите два пъти така ме изтрещя че не успях да заспя 2 дни..След това си поставих за целда спя..И вече заспиеам без проблем..Смятам че и самичт начин на предразполагане от страна на консумиращия подобни неща е важна .Недейте,принципно няма нищо по хубаво от зеленичкото,това е магията на мига...Не те държни няколко дни на крак но поне те успокоява и избива лудоста в теб докато амфета я подтиска и след като спре ефекта му те побърква... Недейте... Има много по приятни начини...

Едно ше ви кажа! Амфетите са вредни наистина, но не толкова колкото казват! Взимането по 1 пат на седмица 99% не докарва до престрастяване! А доколкото как ще се чувствате след това, не толкова гадно, на мен лично ми е по зле след напиване! Ако решите да взимате, взимайте но по рядко! А за престрастяването от Амфети става трудно, Не са силен наркотик!

© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved

RzaRekta
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    Ммм праиш си една магистралка и дааи ама според мене по добре екстази по безвредни са ,а осещането е същото даже по яко
    hahah nqkoi "opiten" priqtel v tazi sfera ti e iskaral posta ,ti lud/a li si extazyto e mnogo po opasno ako trqbva da stava vupros za jivota ti zashtoto ot nego dotolkova ti se vdiga temperaturata i ako si na party mojesh da pregreish ot izmoritelnite tanci s 4asove koito sa i ako ne piish neshto postoqnno ili ako napraish greshkata da piish alkohol kogato si vzel hap i mojesh daje i svruhdoza da napraish .Mnogo si zapoznat!!!
    Abe drisliovtzi nedorasli, ne ni vlizaite s tez lafove deto ste gi 4eli ot knijki agitira6ti za vreda protiv narkotitzite ili ot "informirashti" opasnostta ot drogata saitove. Moe li da mi iadete guza si4ki, ve4e treva pu6a po-rqdko otkolkoto predi, no zatva pyk perkam konfeti i bonboni s iako alkohol, i ako ne pia dokat sym se napravil mi e mnogo krivo ei takova, i za poslednata 1 godina sym ka4il 15 kg i se 4uvstvam v otli4no zdrave i forma, 188 sm sym na 90 kg i sym 3 kurs v universiteta, izpitite si vzimam, i sleda nqma ot amotivatzionen sindrom ili tyi nare4enoto "propadane", koeto spored nqkoi ot vas kavali ili po to4no spored tova koeto ste pro4eli v knijnkite, vurvi ruka za ruka s narkoticite. Dosega edinstvenata substantziq ot koiato sym pripadal e alkohol v ne4ove6ki koli4estva i to nikoga ne sym se izlagal da pripadam na publi4ni mesta ili neshto takova..

Guest
    6мъркат се,но ги има и на хапове.няма да се пристрасти6 спокоино,казвам го за6тото знам

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от RzaRekta
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от PaSsioN_GiRL
    Ммм праиш си една магистралка и дааи ама според мене по добре екстази по безвредни са ,а осещането е същото даже по яко
    hahah nqkoi "opiten" priqtel v tazi sfera ti e iskaral posta ,ti lud/a li si extazyto e mnogo po opasno ako trqbva da stava vupros za jivota ti zashtoto ot nego dotolkova ti se vdiga temperaturata i ako si na party mojesh da pregreish ot izmoritelnite tanci s 4asove koito sa i ako ne piish neshto postoqnno ili ako napraish greshkata da piish alkohol kogato si vzel hap i mojesh daje i svruhdoza da napraish .Mnogo si zapoznat!!!
    Abe drisliovtzi nedorasli, ne ni vlizaite s tez lafove deto ste gi 4eli ot knijki agitira6ti za vreda protiv narkotitzite ili ot "informirashti" opasnostta ot drogata saitove. Moe li da mi iadete guza si4ki, ve4e treva pu6a po-rqdko otkolkoto predi, no zatva pyk perkam konfeti i bonboni s iako alkohol, i ako ne pia dokat sym se napravil mi e mnogo krivo ei takova, i za poslednata 1 godina sym ka4il 15 kg i se 4uvstvam v otli4no zdrave i forma, 188 sm sym na 90 kg i sym 3 kurs v universiteta, izpitite si vzimam, i sleda nqma ot amotivatzionen sindrom ili tyi nare4enoto "propadane", koeto spored nqkoi ot vas kavali ili po to4no spored tova koeto ste pro4eli v knijnkite, vurvi ruka za ruka s narkoticite. Dosega edinstvenata substantziq ot koiato sym pripadal e alkohol v ne4ove6ki koli4estva i to nikoga ne sym se izlagal da pripadam na publi4ni mesta ili neshto takova..
    Само и теб да те светна нещо!Тва че ти не си припадал не означава че някой друг не е припадал!Защото мога да ти дам пример с моя приятелка която от 1 хап припада и то не веднъж....
    А за тва дето написаха по-горе- и двете неща са достатъчно вредни да ти разбият мисленето и мозъка отвсякъде!ВЪПРОС НА МНЕНИЕ!Не съм тръгнала да променям вашето,защото много добре знам че няма да го направя!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Guest
    Не взимай не е на оферта.Амфетите са яки признавам.Отидеш на купон надрусаш се...Една линиика те държи около 4-5 часа,разбира се зависи колко химинизирано са го направили.Искам да ти кажа,че наркотиците в БЪлгария като цяла са много по-гадни.И белото не ни е като хората и коза,а амфетите да не говоря.Тъпчат ги с лекарства за паркинсон,който могат трайно да ти бъгнат сърцето.Да не говорим,че много изчегъртва мозъка,на следващият ден или се чувстваш като празен или си в БРУТАЛНАТА депресия.Чувстваш се смазан и не можеш да се оправиш.Дори не ти трябва да почваш.Трябваше ми много дълго време да ги откажа,а дори и сега се връщам от време на време.Почнеш ли,просто няма как да не продължиш и да не се върнеш.Аз започнах на 16-17 и преди да се усетя правих 1-2 линийки на ден..Станах като труп и спрях,започнах да ям здравословно да спортувам и да не взимам синтетика.Бонбоните са къде къде по безвредни.Наистина ако ще пробвате нещо,избягвайте амфетите.Ще ви хареса,а това не е хубаво.

преебава ти се сичко от тея амфети
    супер мн изкривяат : | суууупер зле
    на мозъка ти се ебаа майката..

хич не е оферта .
    особено с яките стоки в България : )

Guest
    Аз като те гледам не само на мозъка ти се е ебала майката О.о

Guest
    ama lele maluk ti si mn zle bre si4ki se kefat v na4aloto na anfetite ama ako ti e qko da en spi6 i da se 4uvstva6 na sutrinta taka sqku6 si bez mozuk 6oto toi e izkliu4il mili4kiq se drusai am ate narkoticite sa mn zle az sum si se podrusala i znam kvo e ne se zanimavai.ne se drusai 6oto tvoiq priqtql se drusa i ti da ne si po nazad ot nego i ti da zeme6 da se drusa6.e tva se e tendenciqta v dne6no vremeeeeeeeee mn e tupo ama malko hora ve4e sa normal ne se zanimavai tva e suveta mi 6oto posle 6e se 4udi6 kak da pesti6 pari da si kupi6 6oto ina4e nqma kak da ide6 na party bez da se drusa6 po dobre pu6i trevaa.vij tq e qka

Град
    blaa
    bate.. go fuck your self ti lut li si ? seki go pravi ot sobstveno jelanie prosto seki koito e fukal znae che amfetite sa gotino neshto mojesh da gi sravnish s qdeneto ako mislish che ti vredi gi spirash ako mislish che ti e gotino produljavash tfa e fakt ti lut li si kaf si ? pristrastqvane ima edinstveno pri kokain i heroin . 40 % ot heroin-adjiite sa bivshi paralii koito sa chertali po 1 kantar belo na vecher i sled 1 god sa im sfarshili parite .. amfetite sa nogo po razlichno neshto pointeresuvaite se malko napishete v google.com 'amfetamini benzidrini istorii i she razberete ne sme edinstvenite hora koito se pitat kakvo e tfa amfet-a .. *narkolepsiq ..
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Не мога да разбера как може да разправяте, че амфета е мноо як наркотик. Просто в България това е най-големият боклук. И като каже някой зарибих са с амфети и си редя линиите по цял ден. Добре ква кирия има да жулиш ей тъй през деня за нищо? Вечер някъде добре, зимах хап омажеш са, амфета та дигне, пиинеш, напиеш са, амфета та дигне, ама ей тъй просто да го правиш е супер лайнярия. Колкото пъти съм чаткал през деня за без повод никва файда не съм видял.
    Верно ако е стабилен амфета наистина да са издегустираш си струва, ама просто предполагам кви амфети чаткате сички, брашно: нещо не мирише на амфет и вкусът не е същия, бе тва изобщо амфет ли е. Всеки почва с амфети, хубаво е в началото ама макс 2 3 месеца и после е пълно лайно. Ако си намирате пико идялно, ама обикновен амфет просто няя смисъл. Хапченцата галтайте и си правете кефа.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    probvai gi i 6te razbere6 za kvo stava na vapros to tai da ti kazvat ko stava ko ne stava nqma smisal probva6 i razbira6 a pyk ne se zaka4a6 tolkova lesno spox

Guest
    пикото не се намира толкова лесно да ти кажа.ако бе6е така няма6е вси4ки да друсат амфети

ais za men e po qko ot piko ama tva si e moito mnenie

Guest
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    ais za men e po qko ot piko ama tva si e moito mnenie
    аз пък да ти кажа, че айса и пикото са горе долу едно и също. Тука метаамфетите са винаги почти еднакви, просто всеки им измисля различни имена - айсове, перли, спийд, пико, бланко и т.н.
    Айде между спийда и пикото има разлика, всичко останало са просто техни имена и неопитни нослета като твоето мислят, че има разлика. То просто качеството на амфетите тука е толкова лошо, че принципно разлика има във всяка поста. Никога не знаеш брашно ли зимаш, амфет ли е, мазилка ли е.

dobre opitniq mersi za izli6nata imformaciq ve4e da znam da pitam tebe bate golemiq razbira4

Guest
    dobre opitniq mersi za izli6nata imformaciq ve4e da znam da pitam tebe bate golemiq razbira4
    еми просто знам как стоят нещата, кво ми са стряскаш, прочети поста и кажи не сам ли прав? Не е ли точно такова нивото на амфета тука

Guest
    а бтв изобщо не ма боли хуя дали ще ма питаш друг път

ne ti govora za nivoto na amfetata be 4ovek ama nqma zna4enie ne mi sa zanimava da govora ai mir

Guest
    ne ti govora za nivoto na amfetata be 4ovek ama nqma zna4enie ne mi sa zanimava da govora ai mir
    мир да е тогава, тряя са подкрепяме
    Ма исках да кажа, че просто тука спийд или пико или обикновен амфет просто понякога може да са едно и също нещо, зависи от самата поста, кой кокло са е гаврил с нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си