to tuka v bylgariq nqma nevyzmojni ne6ta az predi kat davah sintetikite sym daval polovinki bonboni na nqkvi deto sa mi izmali edin dva pyti![]()
Hhhahahahahah taka li nemojahte da razberete che koito kakto iska taka si kuponyasva.Kvo ste trugnali da kazvate koi s razbit mozuk,kak moje ,kompleksarite se drusat samo i t.n Bilo im po dobre s alkohol.Nayasno li ste che alkohola sushto tolkova mn ti e**va maikata i che dori stavash smeshen kato se napiesh do neuznavaemost. Koito iska da si probva,koito neiska da mulchi i da ne govori che probvalite coca, X ili amf sa propadnali! Jiveite si jivota i ne zlobeite,shtoto i vie ne ste po-razlichni !!!!
е пич тия работи не ги разправяй се пак така, то верно, че тука само кретени нямат и представа, ама знаеш ли гиПървоначално написано от b0Nb0n
абе деба вси4ките селтаци сте мн просветени бе на4и !траите си и не се правете мн на големи работи,6ото излизате яко сме6ни,как софянците по-могат да си траят а 100%пове4е разбират
Ти пък тапет, кво са убаждаш е, голям софианец ли си, ай червен картон и са махай от тука кат не ти харесва, деба и шопа ти издегустиранПървоначално написано от Анонимко
Awe Ei palqCHofci ziMal sam 3 bonbona na vednuj i sam djaskal 5 shampionski liniii za kakfi 1n put na sedmica mi govorite tuka e nqma takiva 1n put na meseca ama da e kakto trqbva =D> \/
гордея се с тебПървоначално написано от palqcho
е,6ампионе,къде си бе?уверявам те винаги има др 4овек с по-голям рекорд от твоя,винаги е така.и бъди на 100 сигурен за тва имам бол приятели на по 6 бонбона силни,вярно друсат откак са се родили ама пак се брои.