Цитирай Първоначално написано от GoHardeR
Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
амфетите.. в началото е хубаво.. дига те.. яко ти е.. имаш енергия.. еуфория.. намираш удоволствие във всичко което правиш.. влизаш във филма и виждаш света различно.. харесва ти и искаш пак да се почувстваш така.. първо е само на един купон.. после си казваш айде пак ще си направя кефа.. зарибявате защото чувството за освободеност те кара да се чувстваш щастлив.. и неусетно почваш все по-често и по-често и се самозалъгваш че може да спреш когато поискаш.. всеки път си казваш само тоя път и после спирам.. но когато на другия ден ти е адския шит и се чувстваш като парцал пак удряш линията за да се оправиш и да се дигнеш.. и така неусетно става сложно.. единствено това те прави щастлив и свободен, дава ти смисъл.. да усешането е невероятно.. но..
kvo govorish be mome!!!!
kvo govorite vsi4ki izobshto!!!!!!!!!
shit sintetika,ne na jama,stiga ve4e,,,ako she drusaite subiraite pari za belo,ako ne,ne drusaite izobshto! podobre iaj po edin hap na 2 meseca na party ili drugade,po-dobre e ! kvi sa tia gluposti ,4e ot 1 sedmi4no ne se pristrastiavash i dr takiva!!!ZNAETE LI IZOBSHTO KVO TI PRAVI TVA????
това е моят личен опит.. така съм го преживяла аз.. така го казвам.. при всеки е различно.. но не ми казвай че не знам какво говоря..